torstai 2. helmikuuta 2012

Typerä pakkanen, ihanat paketit

Tänään on tainnut olla tämän talven eka päivä kun oon kironnu tota pakkasta ihan oikeasti ja kun oon tosissani palellu. En olis tänäänkään hermostunut tähän pakkaseen, jos meidän auto olis aamupäivällä lähtenyt käyntiin kun oltiin muskariin lähdössä mutta kun ei. Onneks pihalla oli ystävällisiä setiä, jotka auttoivat ja saatiin autoon virtaa ja auto liikkeelle, muskariin ei tosin ehditty.

Tänään sain kuitenkin haettua postiin tulleet paketit. Nellyltä tilasin ihanan ruskean toppatakin ja Espritiltä tuli hieman muita vaatteita itselleni ja pojalle.


Oon niin tyytyväinen kaikkiin tilauksiin, eikä mitään tarvitse edes palauttaa tai vaihtaa, kivaa. Tosin katselin heti, että Espritin alessa olisi vielä kivannäköinen takki pojalle, minkä ehkä joudun tilaamaan, hih. Vai mitä ootte mieltä?


Tänään oli taas uintia ja uinnin jälkeen olo on ollut tosi väsynyt. Uimassa on kyllä kiva pojan kanssa käydä kun se kehitys siellä vedessä on ollut niin huimaa ja nykyään en joudu poikaa kannattelemaan ihan sitä koko puolta tuntia mikä ollaan altaassa. Pojasta ehdottomasti parasta tällä hetkellä tuntuu olevan penkiltä veteen hyppääminen ja itsenäisesti pintaan nouseminen. Pinnalla käydään vain äidin sylissä kääntymässä ja sitten kiivetään takaisin tuolille ja uusi hyppy veteen sukelluksiin. On vielä kiva kun ohjaajatkin ovat huomanneet pojan kehityksen pintaan nousun kanssa. Myös jalat polskivat nykyään kovasti ja kädetkin ovat alkaneet tekemään jo uintiliikkeitä. Selällään kelluminen on aika tuskaista, eikä siihen oikein suostuta, siinähän pitää kuitenkin olla aikas paikallaan ja rauhallisesti, ihan hullua.

Tänäänkin täällä herkuteltiin vielä kalapainotteisesti. Eilistä salaattia oli vielä hieman jäljellä ja siihen seuraksi tehtiin lämpöisenä ruokana uunilohta ja perunamuussia. Uunilohi laitettiin vielä kolmenjuustonkermapedillä, nam! En tiedä mikä kalansyöntikausi nyt on menossa mutta tuntuu, etten kyllästy siihen ollenkaan. Toivottavasti ei kyllästy muutkaan perheessä, sillä kaapissa on vielä reilu puoli kiloa lohta jäljellä odottaen valmistusta.

Pahoittelut huonolaatuisesta kuvasta, oli vaan niin nälkä ettei pystynyt keskittymään kuvaamiseen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti