tiistai 1. toukokuuta 2012

Hollywood, babe!


Laukkuni löysi sitten perille vielä samaisena iltana. Ei ihan helpolla, usean mutkan se vaati matkaan, eikä hotellin respa ollut yhtään avuksi. Mutta pääasia, että laukku on nyt ehjänä perillä. Oli ihan super ihana saada puhtaat vaatteet päälle ja hieman meikkiä naamaan.


Päivällä kun odoteltiin laukkua niin käytiin kaupasta ostamassa bikinit ja mentiin hotellin uima-altaalle viettämään päivää. Ei muuten ollenkaan huonompi tapa viettää päivää. Illalla sitten lähdettiin vielä hieman liikkelle ja syömään. Poika sitten jätti oman ruokansa täysin syömättä ja keskittyi äidin pizzan syöntiin, kiva!Maanantaina otettiin suunnaksi Hollywood. Tosin ensin käytiin Griffith Observatoryssä ihastelemassa maisemia ja ihmettelemässä Hollywood-kylttiä. Wau, mahtava paikka. Kiitos Madde, että vinkkasit tästä!:)
Hollywood ei sitten ollut ihan niin hehkeä paikka kun olin jotenkin kuvitellut. Mutta nyt se on kuitenkin nähty, olenhan siellä aina halunnut käydä. Vaikka Seattlessa jo tottui, että kadulla voi tulla vastaan lähes mitä vain, niin kyllä se taas hieman pysähdytti ja puistatti mitä kaikkea tuolla näki. Glamour oli aika kaukana, vaikka ihan siinä "Walk of Fame":llä liikuttiinkin. Hieman oli myös ahdistavaa kun koko ajan joku jostain yritti tyrkyttää jotain levyä tai DVD:tä tai vähintään jotain lappusta. Mut hei, olihan se Hollywood! :)))
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti