perjantai 18. toukokuuta 2012

Viimeiset päivät reissussa

Jospa tähän väliin tekisi taas pienen reissupostauksen, niin saadaan nekin kaikki tehtyä.

Viimeinen päivä Losissa käytettiin markkinoilla ja rannalla ihmetellen ja ihastellen. Ihan parhautta tuolla koko reissussa oli nuo Farmers marketit, mistä sai aivan ihania tuoreita ja raikkaita hedelmiä ja marjoja. Yksi mistä voitaisiin ottaa oppia Suomeen, oli nuo maistiaspöydät mitä jokaisella myyjällä oli. Pöydistä oikeasti voi käydä maistamassa, eikä myyjä ole väkisin sinulle silti myymässä, niinkuin Suomessa tuntuu käyvän jos maistat.


Me oltiin viimeisenä päivänä Sunset Beachin Farmers marketilla, mistä ostettiin lounaaksi iso kassillinen isoja mansikoita. Ja oli muuten tosi makeita mansikoita, nam! Ja mikäs niitä syödessä siinä auringonpaisteessa venesataman vieressä. Ei huono ollenkaan.


Sunset Beachiltä suunnattiin Huntigton Beachille ja siellä suunnattiin laiturilla nuuskimaan tunnelmaa ja vilkuilemaan surffikisoja. Ihmisiä oli paljon liikkeellä ja kaikki olivat niin iloisella tuulella, eikä syyttä sillä päivä oli ihanan lämmin ja aurinkoinen, eikä se ranta näyttänyt ollenkaan huonolta.


Ranta antoi taas jotakuinkin juuri sitä mitä Kalifornialta odotettiin, korkeita palmuja, sininen taivas, porottava aurinko, piiiitkä hiekkaranta ja sininen meri. Ihanaa.


Ennen Suomeen lentoa, lennettiin vielä yhdeksi yöksi Portlandiin. Siellä ihana uusi ystävämme piti meille seuraa koko viimeisen iltamme ja vei meidät syömään ehkä parasta pizzaa ikinä. Jos ikinä suuntaatte Portlandiin niin kannattaa ehdottomasti käydä pizzalla tuolla.






Tämä viimeinen visiitti Portlandissa teki myös sen, että jäin kaiholla kaipaamaan tuota paikkaa. Iso kiitos siitä tietysti kuuluu tälle ystävällemme, joka teki olostamme niin mukavan. Mutta vaikka loman ekoina päivinä ajattelin, etten ehkä enää toiste matkustaisi Portlandiin, niin nyt olen toista mieltä ja odotankin jos vielä tulee tilaisuus lähteä sinne uudestaan. Toivottavasti vielä joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti