sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kiva viikonloppu, kivassa seurassa

Viikonloppu vierähti taas hurjaa vauhtia, kun oli ihanaa seuraa ja kivaa tekemistä. Kuten aikasemmin jo kerroin, niin perjantaina saatiin vieraaksemme pojan kummitäti. Pitkästä aikaa saatiin sovittua viikonlopusta, että S pääsee tulemaan tänne, niin tietysti J:lle osui juuri samalle viikonlopulle kaverin polttarit.


Lauantaille oli suunniteltu reissua Korkeasaareen ja sitä ennen käytiin vielä nauttimassa maittava brunssi Fazerilla. Tuntui, että brunssin jälkeen vyöryttiin satamaan, kun vatsat oli niin täynnä. Miten sitä ei osaa lopettaa sitä syömistä hyvissä ajoin. Toisaalta, onhan ne tarjottavat siellä niin maittavia ja kun valmiiseen pöytään pääsee, niin eikai se ole ihme.



Enpä muuten muista, milloin viimeksi on tullut mentyä vesibussilla Korkeasaareen. Veneistä ja niistä pääsylipuista tuli ihan omat lapsuusajat mieleen, kun sillon mentiin useasti juuri noilla vesibusseilla.


Olin kuvitellut, että nyt kun ei ole vielä niin järkyttävän kuuma, niin eläimet olisivat olleet virkeämpiä tuolla, mutta ei. Ihan hirveästi ei edes eläimiä nähty ja nekin vähät mitä nähtiin niin meno oli aika apaattista. Muutenkin koko saari tuntui jotenkin ankealta ja köyhältä. Ei ehkä olisi pitänyt mennä tuonne niin nopeasti noiden asteen isompien ja hienompien eläintarhojen jälkeen. Tuntui muuten myös hassulta, kun siellä lelukaupassa myytiin paljon sellaisia pehmoleluja tai eläinfiguureita, mitä eläimiä ei koko eläintarhasta löydy. Miksi haluaisin ostaa lapselleni muistoksi esimerkiksi kirahvin jos koko eläintä ei edes nähty?



Tänään sitten pyörähdettiin vielä ennen S:n bussin lähtöä Dallapenpuistossa Kallio kukkii-tapahtumassa. Ilma oli aivan mahtava, oli ihanan lämmin ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja sen huomasikin väen paljoudesta. Puisto oli täynnä väkeä ja mikä kivointa niin väki oli myös iloisin mielin liikkeellä. Me tietysti keskityttiin olennaiseen ja paineltiin suorinta tietä lettukojulle ja herkuteltiin letuilla. Nam.


Illalla vielä ilma oli niin lämmin ja aurinko paistoi houkuttelevasti, että lähdettiin pojan kanssa iltakävelylle. Suunnattiin Arabianrantaan ja maisemista ei meinaa millään uskoa, että ollaan niinkin lähellä keskustaa. Oli kiva katsella, kun ihmiset istuskelivat kävelytien varrella penkeillä ja nauttivat ilta-auringosta, kun toiset taas kalastelivat rantakiviltä.



Ihana viikonloppu siis takana ja kiva kun sai olla niin paljon ulkona. J löysi myös ehjänä kotiin kaverinsa polttareista, eli lisää plussaa viikonlopulle. Nyt odotellaankin tulevaa viikkoa, kun sinne on lupailtu kivaa ilmaa. Ihanaa viikkoa kaikille! <3

Ps. Kaikki kuvat on nyt otettu uudella puhelimella, jos kuvien laatua ihmettelette.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti