maanantai 7. toukokuuta 2012

San Diego Zoo

Yksi ehdoton paikka minne oli päästävä kun kerran Kaliforniassa ollaan, oli San Diegon eläintarha. Aamulla aikaisin autoon, kaupasta eväät matkaan ja parin tunnin ajomatkan päästä oltiinkin jo perillä. Tarha oli valtavan iso, todella vihreä ja mukavan puistomaiseksi seikkailuksi suunniteltu. Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka sille suunnalle matkustavat ja vähänkin eläintarhoista tykkäävät.


Vaikka päivästä tuli melko lämmin, niin eläimiä nähtiin todella paljon, eikä niinkuin Korkeasaaressa, eläimet eivät vain makoilleet vaan olivat hereillä ja liikkuvaisia. Ihan ehdottomasti parhautta oli jääkarhu, joka innostui sukeltelemaan ja leikkimään pallolla. Sarvikuono näytti myös itsestään puolen, mitä välttämättä ei olisi ollut tarve nähdä. No, jälleen yhtä kokemusta rikkaampana.

Tarhan muita parhauksia oli korkeuksissa kulkeva Aeriel tram, mistä näki puistoa hieman eri kulmasta, sekä sai kauniin kuvan San Diegosta. Lisäksi mikä itseäni kovasti miellytti, oli se kaikki vehreys ja ne ihanan väriset ja omaan tottumukseen hieman eksoottiset kukat ja kasvit.


Eläintarhan jälkeen käytiin vielä tutustumassa hieman San Diegon keskustaan. Ihastuin (tähänkin) paikkaan samantien. En tiedä mikä tarkalleen siinä kaupungissa oli se mikä herätti ihastuksen, mutta J:n kanssa puhuttiin, että tulevaisuudessa voitaisiin ehkä yöpyä jopa San Diegossa ja tutustua paikkaan ja sen nähtävävyyksiin paljon paremmin.


Kiitos vielä ihanasta seurasta ystäväpariskunnalle, jotka olivat seuranamme eläintarhassa. Mahtava päivä yhdessä ja oli ihana nähdä pitkästä aikaa! Ja mikä tärkeintä, poika tykkäsi niin eläintarhasta, kuin ystävistämme! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti