perjantai 25. toukokuuta 2012

Suunnitelmia ja lisää suunnitelmia

Mun täytyy aina suunnitella päivät etukäteen, ainakin jotain alustavia ideoita pitää olla. En osaa iltaisin käydä nukkumaan jos seuraavalle päivälle ei ole mitään suunnitelmia valmiina. Mitään ihmeellistä siis ei tarvitse olla, mutta jonkinlainen käsitys siitä mitä päivän aikana voisi tehdä.


Useimmiten itseasiassa suunnittelen useamman päivän jo etukäteen, monesti jopa viikon tai kaksi. Toisinaan tuntuukin hassulta, että kotiäitinä joudun kalenterin kanssa sopimaan lounaista ja kahvitteluista.


Tänä aamuna tulikin muutamia yllätyksiä tuleviin suunnitelmiin ja nyt pyöritellään eri vaihtehtoja ja ihmetellään kalenteria. Nyt meni nimittäin seuraavan kolmen viikonlopun suunnitelmat ihan uusiksi.

Onko muilla muuten samanlaisia juttuja, että pitää suunnitella päivien ohjelmat etukäteen?



Tänään on muuten jotain kivaa ohjelmaa tiedossa. Ensin mennään nimittäin vähän grillailemaan ja nauttimaan aurinkoisesta päivästä ja illalla suunnataan J:n kanssa ytimeen katsomaan balettia. Senaatitorilla on tänään nimittäin Kansallisbaletin kesäkiertueen ensimmäinen esitys. Tapahtuma on Kansallisbaletin ja Sampopankin yhteistyössä toteuttama kiertua ja tässä ulkoilmatapahtumassa esitetään baletin parhaita paloja ja tapahtuma on vielä ilmainen. Ei olla kumpikaan vielä aikaisemmin käyty katsomassa balettia, joten nyt on hyödynnettävä tämä ainutlaatuinen mahdollisuus.

Mukavaa päivää ja aurinkoista viikonloppua kaikille!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti