lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kesäkuun eka

Ihanaa, virallisesti kesä. Ja vaikka vielä kiroankin tätä aurinkoihottumaa niin on tää kesä ihanaa aikaa. Ollaan viime päivinä vietetty aikaa tosi paljon leikkipuistoissa, kierrelty eri puistoissa ja nautittu aurinkoisista päivistä. Leikkipuistoissa viihtyy näin kesällä ihan eri fiiliksellä, kun on lämmin ja aurinkoista. Kivaa vaihtelua iltaisin siihen kotona telkkarin/koneen ääressä istuskelulle ja sisällä olemiselle.


Tänään käytiin kumminkin pitkästä aikaa kummitytön luona kyläilemässä. Vaikka L olikin tyttöjä (kummityttö ja tämän kaveri) paljon nuorempi (ikäero noin 4v.), niin oli silti kiva että tytöt jaksoivat ottaa L:n mukaan leikkeihin ja katsoa pojan perään siinä pihalla. Lapset leikkivätkin siinä pihalla koko iltapäivän ja illan, eli jotain 5-6 tuntia lähes tauotta, aika hurjaa.


Sillä väliin kun lapset kirmasi pihalla omissa leikeissään niin me juhlittiin kesän alkua grillaamalla ja jälkkäriksi vielä lettukestit. Ja tietysti aurinkoa! Ja kun seura oli vielä hyvää niin oli oikein mukava päivä!


Yksi asia mikä viime päivinä on hieman tympäännyttänyt on kotisairaalaan vierailut taas. J joutui loppuviikosta taas antibioottikuurille ja tietysti suonensisäisesti. Onneksi kotisairaala ei kuitenkaan käy kun kerran päivässä mutta siinäkin se kerta liikaa, vaikka toki onhan tää parempi kun et J makaisi koko ajan sairaalassa sisällä. Tänään piti olla tipan viimeinen päivä ja lääkekuurin jatkua suunkautta, näin oli siis puheet tipan alkaessa. Tänään kun sitten hoitajalta kysyin, että mites nyt jatkon kanssa, niin kaveri katsoi mua kun olis ufon nähnyt "jaa-a, en tiedä". No, ei loppunut tippa vielä, maanantaina uus yritys, toivottavasti sillon jo onnistaa!


Huomenna olis edessä päiväreissu Kotkaan ja kahdet synttärit, kivaa. 
Eli nyt hyvä yötä ja kauniita unia!


Ps. Onnea kaikille tuoreille ylioppilaille ja koulusta valmistuneille, ja ihanaa kesälomaa kaikille lomansa aloittaneille! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti