sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Korkeasaaressa dinosauruksia etsimässä

Lauataina aamulla sain päähänpiston Korkeasaaresta ja niinpä me vietettiin iltapäivää siellä, sain nimittäin J:n yllättävän helposti ympäripuhuttua tähän (myönsi itsekin olleensa aika helppo vaikka yritti vastustaa). L oli niin innoissaan eläintarhaan lähdöstä, että uhosi löytävänsä jopa dinosauruksia sieltä.

Ilma oli tällaiseen päivään aika kohdillaan. Vaikka välillä tuntuikin, että tuuli veisi hiukset päästä mutta muuten oli sopivan viileää, että eläimet jaksoivat olla hereillä mutta riittävän lämmin, että itse tarkeni ilman toppavaatteita.Nähtiinkin päivän aikana eläimiä aika kivasti ja tälläkin kertaa saatiin nähdä saukot vauhtipäällä. Alan vahvasti epäillä, että noi saukot on vasta tän vuoden alussa tuotu tonne tarhaan ja aikaisemmin siellä on vaan lukenut "saukko" tyhjässä aitauksessa.


En muista oonko ennen nähnyt karhuja uimassa mutta nyt sekin on nähty ja koettu, huikeeta. Karhun uinnin jälkeen jäätiin J:n kanssa miettimään muita vastaanvanlaisia muistoja Korkeasaaresta ja kyllähän niitä muutamia löytyi, mm. tiikeri uima-altaassa ja kerran kun tiikeri nousi takajaloille karjumaan sitä aitaa vasten, se oli muuten hiukan jännää.


Vaikka Korkeasaarta tulee aina vähäteltyä ja moitittua niin silti tykkään siellä käydä viettämässä päivää ja katselemassa eläimiä, ja sieltä niitä hienoja muistojakin riittää. Nytkin meillä oli aivan loistava päivä siellä ja uusia kokemuksia rikkaampana lähdettiin pois. L oli muuten tällä kertaa kokonaan ilman rattaita liikkeellä ja hienosti jaksoi sen nelisen tuntia viipottaa ympäri saarta. Ja kuten viime reissun jälkeen ( "Tuolla on eläimiä, let's go") veikkaan taas ettei tämä jäänyt tämän vuoden viimeiseksi käynniksi tuolla saarella. Mitäs luulette?

Housut Desigual, paita de.corp (Esprit), huivi Esprit, kengät H&M, lasit Ralph Lauren, laukku Esprit

Aurinkoista alkavaa viikkoa ja Juhannuksen odotusta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti