tiistai 25. kesäkuuta 2013

Se uhmakas juhannus

Ettei pääse unohtumaan niin laitetaanpa niitä juhannuskuvia. Meidän juhannusta varjosti tosiaan hieman se pienen uhma. Poika oli jotenkin tosi väsynyt ja kiukkuinen koko ajan, mikään ei ollut oikein hyvä, eikä mikään viesti tuntunut menevän ymmärrykseen asti. Jotenkin kuitenkin selvittiin viikonlopusta kaikki ehjinä ja yksinä kappaleina, eikä ketään jätetty matkalle.


Meillä oli siis hotelli varattuna Turusta ja tämä idea lähti jokunen aika sitten kun Scandicilta tuli sähköpostia hotellien kesähinnoista. Sattumalta sillon katselin hotellien hintoja ja huomaamattani myös juuri tuota juhannusviikonloppua ja kun kerran silloinkin tuo alennus oli voimassa niin idea lähti pikkuhiljaa syntymään. Majoitus siis Turusta ja koko viikonlopun kohokohdaksi oli retki Muumimaailmaan. Juhannus kuitenkin aloitettiin ihan ensin Stadissa kahveilla Kauppatorilla ja tietysti juhannuspusulla!


Turusta kun ei kauaa Naantaliin kurvase, niin ajettiin jo perjantaina sinne viettämään juhannusta, sillä Turku oli aivan kuollut paikka. Käytiin syömässä todella hyvin (aivan järkyttävän isot annokset!), väkisin ahdettiin vielä jäätelöäkin ja nautittiin siitä Naantalin fiiliksestä ja kauneudesta.


Lauantaina oli Muumimaailman vuoro. Sääennuste oli aiemmin uhkaillut vesisateella lauantaille ja oltiin siltävaralta otettu uintikamppeet jos joudttaisiinkin suuntaamaan Caribiaan polskuttelemaan. Aamulla hetken arpomisen jälkeen päätettiin pilvistä huolimatta lähteä ajamaan Naantaliin ja päätös osoittautuikin oikeaksi. Oli nimittäin ihan sopiva ilma Muumeille, vaikka välillä vähän pilviä nostattikin mutta missään vaiheessa ei silti sade tullut, eikä ollut liian kuuma.


Illalla kruisattiin vielä kertaalleen takaisin Naantaliin ja käytiin herkuttelemassa todella hyvät pizzat ilta-auringossa. En rehellisesti sanottuna tiedä, että maistuiko se pizza oikeasti niin hyvälle vai johtuiko se vaan siitä järkyttävästä nälästä mutta silti yksi parhaita pizzoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti