sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannus meni...onneksi

Juhannusreissusta palattu turvallisesti mutta tänä vuonna ei ehkä voi sanoa, että onnellisena. Vaikka toisaalta kyllä onnellinen tästä kotiin pääsystä. Viikonloppu oli nimittäin aika tuskaista vääntämistä tuon uhmakkaan kanssa, tappelua aamusta iltaan jokaisesta asiasta, eikä päivät todellakaan mennyt niinkuin olin omassa päässäni ne romantisoinut menevän.


J:n kanssa naureskeltiin pari päivää ennen juhannusta, että nyt kun on suunniteltu kivaa reissua niin nythän sitten pidetään hauskaa, pidetään vaikka väkisin. Ja siltä se välillä myös tuntui. Onneksi aika kultaa kuitenkin muistot ja nyt luotankin täysin siihen.


Enempää en tässä nyt lähde ruotimaan juhannusta läpi, kun en ole vielä saanut kuviakaan purettua kameralta. Tässä kuitenkin muutama puhelimelta löytynyt kuva matkan varrelta. Onneksi sentään näiden perusteella näyttäisi, että olisi voinut olla ihan kivaakin. Niin, ja oltiin siis viikonloppu Turussa. Turussa meillä oli varattuna majoitus mutta aika paljon aikaa vietettiin silti Naantalissa ja lauantai meni lähinnä Muumimaailmassa.


Ja okei, ei se viikonloppu nyt ihan niin täysin mennyt penkin alle, oli siellä kivojakin hetkiä. Nyt vaan ketuttaa sen verran, kun oon saanu vielä illan kuunnella tuolta uhmakkaan suusta huutoa "Äiti on tyhmä, äiti on tuhma, äiti on tyhmä, äiti on tuhma..."

Ei kauheasti kärsitty juhannusruuhkista :)
Jäätelö-överit Cafe Torpanrannassa kotiinpaluun kunniaks :D

Hiphei ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! Kaunis ilma ja kaunis mieli! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti