tiistai 11. kesäkuuta 2013

Uutta Desigualia

Tänään oli asusteissa käytössä kaksi Pariisin tuomista, mitä en ole tainnut vielä täällä esitellä, joten korjataan tämä samantien.

Pariisin Desigualilta outlet puolelta löytyi sillon kaksi laukkua, toisen niistä näytinkin täällä jo (Desigualin ensiulkoilu), mutta toinen on tähän asti odottanut vuoroaan kaapissa, eli tänään oli siis tämän toisen Desigualin laukun ensiulkoilu.


Aurinkolasit on näkynyt jo joissakin postauksissa ja itseasiassa jo tuolla Paris with Instagram -postauksessa esittelin niitä. Alunperin lähdin tosiaan katselemaan Ray-Banin laseja ja pitkään pähkäilinkin yksien Ray-Banien ja näiden Burberryn lasien välillä mutta päädyin kuitenkin näihin. Ray-Banit saa ehkä hankittua helpommin muualtakin. ;)


Tänään käytiin iltapäivällä hetken aikaa haukkaamassa happea Tervasaaren leikkipuistossa. Muutaman mäenlaskun ja hiekkaleikkien jälkeen alkoi mustat pilvet nousta niin uhkaavasti ja tuuli voimistua, että päätettiin lähteä. Matkalla autolla saatiin jokunen iso vesipisara päälle, mutta sen jälkeen ei sitten ole tainnutkaan sataa täällä tipan tippaa. Todella tylsä ilma.

Paita Desigual, hame Edc, kengät H&M, lasit Burberry, laukku Desigual

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti