keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

En vaan voinut vastustaa

Meillä kun ei ole mahdollista ihan milloin tahansa mennä salille niin ne päivät kun sinne pääsee on käytettävä hyväksi, myös hellepäivät. Eilen käytiin päivällä taas muutama tunti kuluttamassa juhannuksena nautittuja herkkuja ja ei muuten paljoa tarvinnut tehdä kun hiki virtasi. Vaikka se treenaaminen siinä kuumuudessa tuntuikin hieman tahmealta ja tuskaiselta niin todella hyvä olo oli taas jälkeenpäin.


Iltapäivälle oli sovittuna treffit kaverin kanssa Kaivariin. Oltiin omasta mielestämme ovelia ja tehtiin treffit leikkipuistoon, jotta poika saisi rauhassa leikkiä ja me voitaisiin hörppiä kahvia ja juoruta taas rauhassa omiamme. No, eihän se ihan suunnitelmien mukaan mennyt mutta jotenkin siihen suuntaan. Kun Carusellista kipasin hakemaan meille J:n kanssa kahvit leikkipuistoon mukaan niin en vaan voinut vastustaa sitä hyllyssä ollutta suklaa-juustokakkumuffinssia. Niin hyvää ja ehdottomasti jokaisen kalorin (ja euron) arvoinen! Suosittelen ehdottomasti maistamaan jos kohdalle osuu.


Leikkipuiston jälkeen L vielä harjoitteli vähän potkulaudalla potkuttamista ja suunnattiin potkutellen sinne Carusellin taakse rannalle. Ranta oli aika täynnä isompaa ja pienempää oleskelijaa ja niin se oli L:n myös päästävä kastamaan jalkoja veteen "koska muutkin lapset oli siellä". Aika paljon oli muuten levää tuolla rannassa, yäk!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti