torstai 13. kesäkuuta 2013

Vuodet opettaa

Oon saanut tässä lähiaikoina muutamankin iloisen yllätyslahjan J:ltä. J on päässyt ihan täysin yllättämään ja hankkimaan näitä lahjoja ilman, että olisin osannut mitään kuvitella. Ja se on tosiaan outoa.

Nähtävästi nämä yhdessä vietetyt reilu kymmenen vuotta ovat tuottaneet tulosta, sillä vuosia sitten en olisi voinut kuvitellakaan tällaista. Ei siis ole tällainen piirre ehkä ihan synnynnäinen tässä miehessä (ei siis millään pahalla appivanhempia kohtaan vaan kaikella kunnioituksella! ;)).


Ensimmäinen yllätys oli Kalevalan hopeinen kaulakoru Lapsi-helalla. Tätä ihastelin paljon silloin kun L syntyi mutta sitten se jotenkin vaan jäi. Nyt pari vuotta myöhemmin tällä korulla on ehkä jopa hieman suurempi merkitys ja tunnearvo, kun mitä olisi ollut silloin heti hankittuna. Aivan ihana! <3


Toinen yllätyslahja yllätti täysin tässä ihan pari päivää sitten. Autosta löytyi Nominationin lahjapaketti ja sieltä uusi palanen koruuni. Ei ehkä se romanttisin merkki mutta ainakin hauska ja vähän vinkkaa tähän blogiin. Tykkään!


Kiitos rakas!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti