keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Keittiö 2000-luvulle

Keittiöremontti on itsessään ihan loistava juttu, mutta pieni haittapuoli tässä on tullut eteen uuden liesitason myötä. Meillä oli ennestään joltain kaukaisilta ajoilta ollut keraaminen liesitaso ja nyt kun liesitaso päivitettiin 2000-luvulle ja saatiin induktioliesi, niin eihän meillä meinaa mitkään paistinpannut ja kattilat enää käydä. Meillä ei mitään kalliita kattiloista ole ollut, vaan osa on ihan Ikeasta ostettuja, joten sinänsä ei haittaa. Mutta isoin menetys ehkä oli suosikkini wokkipannu. Se pannu ostettiin joskus pari vuotta sitten Iittalan outletin alennuksesta ja on ollut siitä lähtien jatkuvassa käytössä.

Nytkin lähdettiin etsimään uutta paistinpannua ja kattiloita myös Iittalan outlettiin. Siellä oli vielä sopivasti käynnisä jotkut varastolöydöt alennukset. Muutenkin tuo Iittalan outlet on ihan loistava paikka. Hyvä paikka tehdä loistavia ja ah niin tärkeitä löytöjä.


Itse tykästyin tuohon Hackmanin Classicin yksinkertaiseen ja pehmeään muotoon. Muutamaa erilaista paistokasaria kun kokeiltiin ja käsissä pyöriteltiin, niin tämä myös tuntui kevyimmälle, mikä on myös tärkeä seikka. Nyt siis matkaan tarttui paistokasari ja pieni kastikekasari ja vielä tarvittaisiin joku vähän isompi kasari vaikka perunoiden keittoon ja vastaavaan. Meillä ei tosin juuri koskaan syödä keitettyjä perunoita mutta se ei nyt ehkä ole oleellista.


Nyt vielä kun keksisi jonkun sijoituspaikan niille vanhoille kattiloille ja pannuille. Osa on kuitenkin vielä ihan hyvässä kunnossa ja oikein toimivia vaikka mökille. Anyone?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti