torstai 6. kesäkuuta 2013

Rantaleikkejä ja uudet suosikit

Tänään oli hieman tympeä herätys, herättiin nimittäin summeriin. Sekuntti summerin pärähdyksen jälkeen soi J:n puhelin, remppamiehet oli alhaalla. Oltiin sovittu urakoitsijan kanssa, että hän soittelee keskiviikkona ja sovitaan tarkemmin ajasta ja varmistetaan, että pääseekö kaikki tarvittavat miehet paikalle. No, urakoitsija unohti ilmoittaa, että miehet on tulossa tänään heti kahdeksan jälkeen. Ei kiva. Mutta jei, vihdoinkin tapahtuu ja saadaan keittiöön hieman muutosta ja kenties hieman järkeä.


Eilen ei tarvinnut kauhean kauaa olla rannalla kun olkapäät jo punoitti paloauton punaisina. Poika oli aivan innoissaan siinä rantavedessä leikkiessään ja ylipäätään rannalla olosta. Viime vuonna vielä L oli sitä mieltä, että luonnonvedet ovat liian likaisia ja siellä pohjassa menee jalat likaisiksi, ettei oikein suostunut luonnonvesiin mutta nyt oli onneksi nuo puheet jo unohtuneet. Nyt olikin ongelmana saada poika lähtemään rannalta suosiolla pois, varmaan siis täytyy tänäänkin illemmalla lähteä pulikoimaan (kunhan noi remppaäijät saa tuon keittiön nyt ensin laitettua).


Eilen aamulla ennen rannalle lähtöä UPS toi myös kovasti odotetun paketin. Desigualilla oli outletvaatteista -60% yhden viikonlopun ajan pari viikkoa sitten, joten tilaushan sieltä silloin lähti.


Paketissa oli paljon kivaa ja yksi ehdoton suosikki löytyi samantien, nimittäin housut. Näitä housuja piti eilen illalla lähteä vielä testaamaan leikkipuistoon ja veikkaanpa, että saatan kulkea koko loppukesän näissä housuissa, niin ihanat jalassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti