keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Gene @ HRC Helsinki

Tiistaita saatiin viettää J:n kanssa pitkälti kahdestaan, kun poika oli edellisen illan KISS:n keikan takia mummilassa yökyläilemässä. Sovittiin vielä mummin ja vaarin kanssa, että haetaan poika vasta myöhemmin illansuussa ja käydään katsomassa kun Gene Simmons luovuttaa bassonsa Hard Rock Cafelle ja toisen hyväntekeväisyyteen.


Kuitenkin ennen HRC:hen menoa käytiin Tervasaaressa nauttimassa auringosta. Hyvä kirja, kylmä cokis ja pari tuntia pötkötellen siinä meren äärellä auringossa, rauhassa. Aika kiva!


HRC oli melko täynnä kun mentiin siinä puol kolmen pintaan. Genen oli ilmoitettu tulevan paikalle kolmelta, mutta vasta vähän vaille neljän herra asteli faniensa eteen. Noin vartin haastattelu meni aika pitkälti ohi, sillä oltiin aivan ravintolan toisessa päässä ja yritin siinä penkillä seistessä saada edes muutaman onnistuneen kuvan.


Gene Simmons siis lahjoitti käyttämänsä basson HRC:lle seinälle kaikkien ihailtavaksi ja toisen basson hyväntekeväisyyteen lasten hyväksi. Tällä lahjoitetulla bassolla on siis tarkoitus kerätä rahaa lasten hyväksi. Näiden lahjoituksien lisäksi Gene ehti mainostaa poikansa olevan kaupungissa ja tästä vinkattiin siis paikalla olleille naisille. Ja tottahan suomalaista yleisöä myös kiiteltiin ja hehkutettiin, sekä muutama opeteltu suomenkielen sana esitettiin (yksi, kaksi, kolme, kiitos).

Ennen kun jatkettiin kaupungista matkaa mummilaan grillaamaan ja hakemaan poikaa kotiin niin pysähdyttiin Ben&Jerrysin terassille jäätelölle viilentymään. Niin parasta jäätelöä! Ja on muuten ihan kiva paikka hetki istua jäätelön kanssa ja seurata ohikävelevää kansaa. 


Kaiken kaikkiaan siis oikein onnistunut ja kiva päivä! Ja oli kiva saada illalla poika taas yön poissaolon jälkeen kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti