tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kenen idea se sade oli?

Tiedättekö kun omasta mielestä teet maailman pahinta ruokaa, kun mikään siinä ei tunnu onnistuvan. Silti tapahtuu jotain outoa, ruokaa ei jää jäljelle murustakaan, ehkäpä loppuu jopa hieman kesken ja kaiken kukkuraksi maistui tosi hyvälle. En muista millon viimeksi poika olisi niin innoissaan lapannut ruokaa suuhunsa ja pyytänyt jopa lisää (toki voi olla, että oltiin vaan pidetty poikaa riittävän kauan ruoatta ja nälkä oli jo niin kova että mikä vaan kelpasi!).


Tänään ei muutenkaan oo ollu ehkä se onnistunein päivä. Aamupäivällä kun suunnattiin kuntosalille aurinko paistoi lämpimästi ja kirkkaasti. Ajatuksena, että salin jälkeen nopea suihku ja vähän jotain ruokaa, pyyhkeet kassiin ja suunnataan rantsuun. Autolle mentäessä oli jo epäilyttäviä pilviä näkyvillä mutta luottavaisina kauppaan ostamaan eväitä rantaan. Samalla kun kävelin kaupasta ulos tuli taivaalta ekat vesipisarat. Vesisade loppui sitten vähän sen jälkeen kun oltiin parin tunnin autolla pyörimisen jälkeen päästy takaisin himaan. Ja tottakai se aurinko sitten koko loppuillan paistoi suoraan telkkariin. No, saipa poika ainakin hyvät päikkärit nukuttua autossa ja saatiin käytyä sitten uudestaan kaupassa ihan rauhassa.


Mutta tosiaan on alettu käymään myös salilla. Nyt muutama kerta jo takana ja innostus on ihan huikea, mieli tekisi käydä melkein joka päivä. Toi on tosi pieni sali, mutta en valita ollenkaan sillä saadaan käydä ilmaiseksi ja tähän asti on käyty siellä aina niin ettei muita ole ollut paikalla. Nyt vaan yritetään kovasti senttejä vähentää ja painoa pudottaa, eikä se puhdas voima ja kestävyyskään pahaksi olisi. Aika varovasti tosin pitää kuitenkin tehdä näin alkuun, toi alaselkä kun on hieman arveluttavan oloinen ja vaatii rauhallista vahvistusta.


On muuten ollut masentavaa huomata, että kahden kilometrin soudulla saa kulutettua vain noin 100 kaloria, todella masentavaa. Toisaalta nyt tulee katsottua (varsinkin kaikista herkuista) noita kaloreita ja mietittyä, että onko sen rääkin arvoista. En nimittäin ole koskaan aikasemmin mitenkään suuremmin miettinyt noita kaloreiden määriä ja, että miten tuskaista niitä olisi kuluttaa. Eli oltaisiinko nyt oikeilla jäljillä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti