sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Ihanassa ilta-auringossa

Ollaan nyt innostuttu käymään tuolla Mustikkamaan uimarannalla ja tänään(kin) suunnattiin sinne nauttimaan ilta-auringosta. Poika sai päivällä (mm. hyvästä käytöksestä palkinnoksi) valita kaupasta muutaman hiekka/rantalelun ja niitä lähdettiin sitten heti ulkoiluttamaan.


Tällä kertaa ei mentykään samaa reittiä sinne uimarannalle vaan hieman kierreltiin ja katseltiin, ja löydettiin pienen polun päästä pieni rauhallinen rantapaikka. Aivan loistava, sinne siis. Jatkossa jos tuo paikka on vapaana niin varmasti vallataa se samantien, ihanan rauhaisa paikka ja J:n sai myös helposti vietyä ihan veden rajaan.

J:llä oli omat hiekkaleikit ja piilotti jalkansa hiekkaan
Sorsaperhe kävi rohkeasti tekemässä lähempää tuttavuutta. Pelottavan rohkeita

Suomen kesässä mulla ainakin on aina sellainen fiilis, että jos ilmat vaan on hyvät niin niistä pitää nauttia ja olla ulkona niin paljon kuin mahdollsta. Senpä takia ollaankin nyt käyty rantsussa mahdollisimman paljon ja varmaan jatketaan samalla linjalla läpi kesän jos ja kun vaan ilmat sallivat. Tosin nyt on kotikin myös sen näköinen, että täällä on käyty vaan nukkumassa ja kääntymässä ja silti jotenkin saatu kauhea sotku aikaan.


Muuten en henk. koht. oo mikään suuri rantsujen fanittaja, sillä en viihdy yhtään bikineissä julkisilla paikoilla. Joskus aikaa ennen poikaa saatoin vielä jotenkin viihtyä siellä, mutta nyt L:n syntymän jälkeen kertyneiden kilojen kanssa en halua lähteä näytille. Siis en näyttäydy pelkissä bikineissä ollenkaan julkisesti. Mutta muuten siellä on nykyään kiva käydä kun poika viihtyy niin hyvin. On kiva katsoa miten luontevasti toinen leikkii siinä veden rajassa, eikä arastele (enää) luonnonvettä mutta ei myöskään painele veteen ilman itsesuojeluvaistoa vaan ymmärtää pysyä siinä ihan rannan tuntumassa.

Housut Desigual, paita H&M, huivi Esprit, lasit Ralph Lauren


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 
Aurinkoista mieltä vaikka aurinko ei aina paistaisikaan! :)


2 kommenttia:

  1. Täällä on myös vietetty aikaa rannalla viime viikolla melkein joka päivä :) Toivottavasti rantsukelit jatkuu mahd pitkään, niin mainio taaperon väsytyskeino :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta, pari tuntia rantsussa jo riittää ja sitten uni maistuu pienelle :) Rantsussa muutenkin lapsi viihtyy vähän paremmin itekseen, ettei tarvii ihan koko ajan olla vieressä leikittämässä. Rantsukelejä ehdottomasti lisää!!:)

      Poista