perjantai 7. kesäkuuta 2013

Iltauinnilla ja piknikillä

Illalla lähdettiin vielä käymään pienellä iltauinnilla ja piknikillä rannalla. Mustikkamaan uimarannalle ei enää aurinko kauheasti paistanut ja siellä olikin itseasiassa sopivan viileä, ei sitä paahtavaa kuumuutta mitä päivisin on ollut mutta silti tarkeni toppautumatta.


L viihtyi taas vedessä, eikä viilentynyt ilma haitannut ollenkaan. L on ollut kiinnostunut nyt jo melko pitkään veneistä ja varsinkin sukellusveneistä. Kyselee kovasti niistä, katselee mielellään veneitä/laivoja ja isänsä kanssa ovat jonkin verran myös sukellusveneitä katselleet netistä. Ollaankin kaupoissa vähän katseltu josko sieltä löytyisi jotain pientä kivaa leikkisukellusvenettä mutta ei ole löytynyt. Tänään rannalla kuitenkin todettiin, että ehkä ei tarvitsekaan sillä poika teki pienestä Viikkarin laivastaan sukellusveneen ja oli hyvinkin tyytyväinen ja ylpeä tästä omasta sukellusveneestään. Onneksi lapsen mielikuvitus on näissä niin paljon aikuisia parempi. L:n mielestä muutenkin kaikki veneet ja laivat voivat olla sukellusveneitä tai hänen sanoin sukelluslaivoja. Ja kyllähän ne kai voivatkin, osa ei ehkä vaan kykene nousemaan sukelluksen jälkeen enää pintaan ilman apua.


Ilman viiletessä ja auringon siirtyessä puiden taakse siinä rannalla oli kiva nauttia vielä pientä piknikkiä. Näillä helteillä kun ei meinaa ruoka oikein maistua, niin nuo pienet syötävät ovat hyviä vaihtoehtoja. Eikä mansikoihin ja vesimelooniin tunnu kyllästyvän ollenkaan, niin hyvää.


Ps. Ei tullut keittiöstä vielä valmista, mutta lupasivat ensi viikolla tulla taas jatkamaan ja laittamaan loppuun. Tänään saatiin kuitenkin uusi pöytätaso, lavuaari ja liesitaso ja kyllä näyttää jo niin erilaiselle. Ihanaa. Onnistuin myös puhumaan remppaäijille lisää hommaa kunhan keittiö on valmis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti