perjantai 12. joulukuuta 2014

Ihana ilta pelasti päivän

Eilen illalla oli vuorossa tämän joulun toinen joulukonsertti, ilta jota olin todella odottanut. Tiedättekö kun jotain oikein odottaa, niin tottahan silloin kaikki menee pieleen. Jostain syystä eilen tuntui kaikki menevän pieleen ja harmittavan. Suurinta harmitusta toi meidän auto, mikä sitten jäi yllättäen viikonlopun yli huoltoon. Tämä vaihtoehto ei käynyt missään vaiheessa mielessä, vaikka auto onkin kiukutellut riittävästi viime aikoina. Näin joulun alla se onkin oikein kiva yllätys viettää viikonloppu ilman autoa ja maksaa pieni omaisuus auton huollosta. Alkuun oli sellanen fiilis, että tänä vuonna on joulu peruttu kun kuulin uutisen auton kohtalosta, mutta ehkä tästä vielä selvitään ja noustaan.


Kuvia kun katsoo eiliseltä, niin päivä näyttää oikein rennolta ja rauhalliselta, se kiukku ja harmitus ei (onneksi) välity ollenkaan. Poika odotti ihan mielettömällä innolla pipareiden leipomista ja alkuun se olikin ihan kivaa, ennen kun olikin kivempaa vaan käydä varastamassa taikinaa suuhun ja antaa äitin leipoa piparit. Käyhän se niinkin ja mikäpä siinä glögiä hörppiessä ja joululauluja kuunnellessa on pipareita leipoessa (jos ei sitä järkyttävää kiukutusta huomioida).


Illalla sitten mentiin taksilla Temppeliaukionkirkolle ja pienimies vietiin mummilaan myös samalla kyydillä. Jotenkin päivän onnistumisiin sopi hienosti se, että kun taksia tilattiin niin laskettiin, että ehditään kirkolle hyvissä ajoin ja saadaan hetki istahtaa ennen konsertin alkua. Mutta. Eihän se nyt niin mennyt, vaan tuo meidän kyyti päätti tarjota jonkun turistikierroksen ja matkaan mikä menee vajaassa puolessa tunnissa meni nyt noin kolme varttia. Konsertti alkoi yhdeksältä ja me oltiin pihalla paria yli. Okei, konsertti ei onneksi ehtinyt alkaa ennen kun istuttiin paikoilla mutta oli aika kiusallista mennä ihan viime tipalla täyteen kirkkoon (onneksi ei kyllä oltu ainoat), missä meille tehtiin paikat käytävälle penkkirivien päähän, koska pyörätuolipaikkoja ei sen kummemmin ollut ja sali tosiaan oli ihan täynnä.


Erin ja Umo oli aivan mahtavat. Konsertin alusta meni hetki, kun kävin vielä kiukusta kierroksilla mutta sitten onneksi onnistuin rentoutumaan ja sain nautittua täysin konsertista. Ihastuin Erinin ääneen nyt aivan täysin. Oon alkanut tykkäilemään Erinistä jo jonkun aikaa sitten ja nyt todella ihastuin. Erin sopi myös hienosti esiintymään ison orkesterin kanssa. Upea kokemus. Ja Temppeliaukionkirkko toimi todella hienosti konserttipaikana. Ihana ilta, kannatti odottaa.


Kotona otettiin vielä villisti ilo irti vapaasta illasta, kun poika oli mummilassa yökylässä, ja lämmitettiin glögiä ja tehtiin joulutorttuja iltapalaksi. Sitä joulunodotuksen parhautta! <3


Ihanaa viikonloppua! 
Muistakaa tonttuilla <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti