torstai 18. joulukuuta 2014

Haaveissani mun...

Saahan sitä aina haaveilla, eikö? Tänä jouluna sovittiin vähän että ei osteta keskenään lahjoja, pelkästään pojalle ja tietysti kummilapsille. En silti voinut vastustaa kiusausta ja olla haaveilematta kaikista ihanuuksista ja jättää kasaamatta pientä toivelistaa. Osa toiveista on ehkä ihan mahdollisia, osa oikeasti tarpeellisia ja osa on juuri niitä haaveita. Ihania, kauniita haaveita. Jokainen voi sitten itse päättää, että mikä haave kuuluu mihinkin ryhmään.

Villasukat tuntuu nyt kaikki olevan ihan puhkikäytettyjä, joten uusille villasukille olisi tällä hetkellä ihan oikeaa tarvetta. Syksyn ja talven aikana ei montaa hetkeä kulu, etteikö villasukat olisi jalassa, joten niitä todella kuluu. Haaveilen pitkistä villasukista, minkä varren voi tarvittaessa vetää ylös polveen asti lämmittämään tai sitten rypytettyä nilkan lämmikkeeksi. Ja jos ihan villiksi, niin muutamat villasukat erivärisinä, että löytyy aina asuun sopivat. Toinen mille alkaa olla todellista tarvetta on uusi hiustenkuivain, tehokas sellainen. Nykyinen hiustenkuivaajani on jo vuosia vanha ja hyvinpalvellut, mutta nyt jo tehoja kovin menettänyt. Braun Satin Hair 7 HD710 -hiustenkuivain vaikuttaa luettuna ainakin hyvälle, hiljainen ja tehokas. Samoin todellista tarvetta on leivänpaahtimelle, koska sellaista ei meillä ole hetkeen ollut. Myytiin meidän vanha pois jonkun aikaa sitten, koska se oli kooltaan niin iso, ettei oikein sopinut, eikä uutta ole saatu hankittua. Dualit:n Lite-leivänpaahdin on aivan ihastuttava, valkoisena tietysti.

Kirjekuoreen laitettavat lahjat on myös aina mieluisia, arkea on kiva piristää erilaisilla tapahtumilla ja kokemuksilla. Leffalippuja, lahjakortteja hemmotteluihin, lippuja tapahtumiin, niin paljon kivoja ideoita ja mahdollisuuksia, pieniä piristyksiä pitkin vuotta, yksin, kaksin tai kolmistaan.

Ja tietysti mielessä on aina myös muutama haave koskien uutta laukkua, lompakkoa, huivia, vyötä, kenkiä...niitä ihania, kauniita haaveita. Enkä koskaan pahoittaisi mieltä lentolipuista jonnekin reissuun, aina mitä mahtavin idea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti