keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Kadonneen joulufiiliksen metsästystä

Nyt en tiedä mikä vaivaa mut jotain on pahasti pielessä, koska mulla on joulufiilis ihan kadonnut. Aivan täysin hukassa. Ei sitten pienintäkään fiilistä siitä, että tasan viikon päästä on jouluaatto. En yhtään tykkää tästä, ei kiva, kun joulu kuitenkin on vaan kerran vuodessa. Ja jouluhan on kuitenkin ihmisen parasta aikaa

Joulufiilistä on kuitenkin nyt pari päivää yritetty hakea melko tehokkaasti. Pojalla oli eilen kerhossa joulujuhla, mistä en viitsi edes aloittaa. Juhlasta ehkä kertoo riittävästi se, että kun kerhotäti  aloitti tätä tapahtumaa "lauletaan ja esitetään mitä ollaan tässä syksyn aikana tehty ja harjoiteltu" ja juhlan jälkeen myöhemmin poika kertoi, miten osa juhlassa lauletuista lauluista oli ihan uusia, eikä koskaan aikasemmin kerhossa laulettu. Että näin. Mutta siis kerhon jälkeen mentiin piipahtamaan Stadissa, vähän jouluikkunaa, Stockan jouluosastoa, markkinoita ja glögittelyä. Illalla vielä kotona innostuin tekemään vielä muutaman pellillisen riisipiirakoita.


Tänään taas tanssitunnin jälkeen pojan toive oli päästä Ikean leikkipaikalle leikkimään ja mikäpä siinä, en pistänyt pahakseni tunnin rauhaisaa kierrosta Ikeassa ja vielä jotain jouluhankintoja. Eikun, ei se mennytkään ihan niin, Ikeassa oli nimittäin joulu jo selkeästi vietettynä. Ei ollu joulutoria enää, ei. No, onneksi käynti Kodin1:ssä pelasti ja sieltä löytyi kivoja joulujuttuja alesta puoleen hintaan. Kelpasi. Mutta silti se joulufiilis on vaan jossain kadoksissa ja niin haluaisin löytää sen. Onneks vielä on kuitenkin viikko aikaa etsiä ja löytää se fiilis, aijon nimittäin vielä löytää sen. Ehkä muki glögiä ja pari joulutorttua vois auttaa alkuun tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti