maanantai 16. toukokuuta 2016

Well hello

Hiphei ja pahoitelut näin pitkästä hiljaisuudesta blogin puolella, ei tosiaankaan ollut tarkoitus. Jotenkin ei vaan aikaa ole löytynyt, varsinkin kun läppäri kiukuttelee ja koettelee hermoja melko ahkerasti omalla temppuilullaan, niin aina ei vaan jaksa yrittää edes. Jos ylimääräistä rahaa olisi taskut täynnä, niin viskoisin tämän koneen samantien jonnekin hyvin kauas minne ei aurinko paista ja hakisin kaupasta uuden, mutta nyt vaan yritän kiltisti kasvattaa kärsivällisyyttä tämän kanssa. Postattavaa kyllä riittäisi ja kuvia olisi vaikka kuinka paljon tarjolla mut katsotaan miltä tulevaisuus tämän koneen kanssa näyttää.


Tää kevät on tuntunut melko haastavalta ja raskaalta, koko ajan on jotain pientä. Tuntuu, että jatkuvasti joku on kipeänä tai jollain on joku paikka rikki ja jos ei muuta niin vähintään allergiat vaivaa ja nämä asiat vie vähän sitä intoa ja voimia.


Vapun alla just kun poika oli hetkeä aikasemmin parantunut kuumeilusta alkoi itselläni kurkkukipu. Ei mitään muuta kun aivan järkyttävän kipeä kurkku ja melko voimaton olo. Särkylääkkeiden ja kurkkupastillien voimalla mentiin toukokuun alku. Kurkku oli aivan kiljuvan punainen mutta nieluviljely oli negatiivinen. Enpä muuten muista milloin on edellisen kerran tullut käytyä nieluviljelyssä mutta se itse näytteen otto oli kyllä just niin epämiellyttävää kun muistinkin. Onneksi oli mukava täti ottamassa näytettä niin selvisin ilman pahimpia yökkäyksiä. Kurkkupastilleilla sai aina puudutettua kurkun sen verran, että vähän edes pystyi syömään mutta aika jäätelöpainotteisella ruokavaliolla menin sen viikon verran.


Keräilin tähän postauksen kuvitukseksi aika random kuvia viimeisen kuukauden ajalta sellaisista jutuista mistä ei omaa postausta ole kuitenkaan tulossa. Muuten tiedossa olisi ainakin postauksia Tukholman reissulta, vapulta, äitienpäivältä, pojan tanssitunnilta ja temppukoulusta, mökkireissulta ja tietysti nyt viime viikonlopun pojan synttäreiltä. Ja kyllä vähän vaivaa mieltä kun vieläkin on kaikki postaukset tekemättä alkuvuoden Aasian reissulta. Hupsista.

Palataan taas pian! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti