maanantai 13. elokuuta 2012

Stadilainen viidakossa

Tänään herättiin taas mummilasta. Oltiin eilen siis J:n kanssa Madonnan keikalla ja senpä takia oltiin mummilassa yötä, kun poikakin siellä oli valmiiksi hoidossa. En siis vieläkään osaa jättää poikaa yökylään itekseen. Ehkä pikku hiljaa olisi tosin jo aika, sillä poika valvoi yöllä ja odotti vanhempia. Äiti sai ison halin kun tultiin ja sitten yhdessä käytiin tyytyväisinä nukkumaan.Tänään kotiin ajeltiin sitten muutaman mutkan kautta. Eka stoppi oli Haltialan tilalla eläimiä katsomassa ja vähän leikkipaikalla energian tuhlausta. Oli muuten tosi lämmin, aivan ihana. Tosin lämpö ja se possujen aitaus ei ollu hyvä yhdistelmä, hajut oli aika muhkeat!


Oon kovin tykästynyt tuohon Haltialan tilaan. Siellä on kiva käydä lapsen kanssa katselemassa eläimiä ja nauttimassa hieman luonnon rauhasta, ihanaa maalaismaisemaa lähellä. Tänään oli suunnitelmissa vielä jäädä kahville istumaan siihen ulos, mutta pojalla iski niin kovin väsy ja känkkäränkkä, että koettiin parhaaksi kadota paikalta.


Pysähdyttiin kuitenkin aika pian, sillä auringonkukat olivat jo kasvaneet isoiksi ja kukkivat. Ei muuta kuin äiti puukon kanssa sinne kukkien sekaan. Oli muuten aika orpo olo siellä ja vähän sellanen "stadilainen seikkailee viidakossa"-fiilis. Mutta nyt on kotona ihania auringonkukkia tuomassa väriä ja iloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti