keskiviikko 1. elokuuta 2012

Tule syksy aurinkoinen

Ihanaa alkanutta elokuuta!


Hullua, mutta oon itseasiassa jo aika innoissani tulevasta syksystä. Mitään spessua ei oo sinne suunnittelmissa, mut ihan vain niistä (tai näistä) pimenevistä illoista ja raikkaista ilmoista, kun on ihana käpertyä lämpöiseen villapaitaan ja kaulaliinaan. Täytyy vain toivoa, että syksystä tulisi kaunis ja kuiva, niin että ulkona voisi olla mahdollisimman paljon. Mulla on taas suuria liikuntasuunnitelmia syksylle, mutta saa nyt nähdä mitä niistä sitten toteutuu. Täytyy pikku hiljaa alkaa tutkimaan vaihtoehtoja ja aikatauluja.


Pomon keikki oli eilen aivan mahtava, ehkä yksi parhaista keikoista missä olen ollut. Toisaalta, en nyt tiedä onko se kauhean suuri yllätys, että Pomo on hyvä, ei vaan loistava ja osaa hommansa. Mutta palataan siihen keikkaan kuvien kanssa myöhemmin, kunhan olen saanut kuvat laitettua koneelle ja katsottua ne läpi.


Tänään päivä meni vielä mummilassa pyörien ja ihmetellen, aika vetämätön päivä. Liikkeelle kuitenkin päästiin ja käytiin Haltialan tilalla hieman eläimiä katselemassa ja poika pääsi vähän leikkipuistoon tuhlaamaan energiaa. Samalla reissulla poikettiin myös hakemassa kotiin parvekkeelle hieman ns. syyskukkaa eli muutama isompi ulkokrysanteemi.


Huomenna syksyn eka uintikerta, jeee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti