maanantai 29. elokuuta 2016

Koiramäen Pajutalli ja uudet kengät

Ja taas on ulkona harmaa ja sateinen päivä, joten hyvä hetki palata aurinkoisiin kesämuistoihin. Paikka missä tulee käytyä ihan liian harvoin mutta missä on aina niin ihana käydä. Ja mikä tärkeintä, ihan törkeän hyvät munkit. Koiramäen Pajutalli. Olen ennenkin tästä samasta kirjoittanut ja sama virsi jatkuu edelleen, aivan ihana paikka täynnä kaikkia ihania houkutuksia mutta silti tulee niin harvoin käytyä. Nytkin kesällä käytiin vaan kerran. Ja nyt oli itseasiassa eka kerta kun saatiin J mukaan tuonne. Ei pyörätuolille se ihanteellinen paikka mutta kyllä siinä pihalla jotenkin pääsi liikkumaan ja hyvin sai kahvit juotua siinä pihalla. Sisälle on melko turha haaveilla tuolin kanssa, varsinkin kun toinen ei ehkä osaisi samalla tavalla arvostaa ja innostua siitä tarjonnasta ja kauneudesta.


Tuolla Pajutallilla käydessä on aina hauska huomata kun lentokoneet menee siitä ihan päältä laskeutuessaan vieressä olevalle Helsinki-Vantaalle, niin joka kerta se omakin katse nousee sinne taivaalle lentokoneen perään. Joku niissä lentokoneissa vaan niin kiehtoo, vaikka koneita on ihan riittävästi tullut nähtyä, ottaen huomioon, että lähes koko ikäni olen kahden lentokentän lähettyvillä asunut ja näin ollen päivittäin lentokoneita taivaalla nähnyt.


Pajutallilla tuli myös kuvattua toiset kesän aikana hankituista uusista Converseista. Dublinissa näin yhdessä kenkäkaupassa nämä keltaiset matalavartiset Converset alessa ja ne pisti heti silmiin. Meillä oli kuitenkin sillon jo pitkä päivä takana enkä jaksanut sen enempää keskittyä kenkiin. Parin päivän päästä kengät poltteli mielessä kuitenkin niin kovasti, että olihan niitä pakko käydä testaamassa. Loppupeleissä ostin sieltä kahdet Converset melko mukavasta alesta ja J löysi itselleen yhdet. Olin uusista kengistä sillon niin onnessani, että ei edes haitannut raahata kenkäkassia koko päivän mukana ympäri Dublinia. Voi sitä materiaalionnea. Ja kuinka tykkäänkään noista kengistä, niin ihanan pirtsakat, eikä ihan jokaisella vastaantulijalla ole ollut samanlaisia jalassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti