maanantai 21. huhtikuuta 2014

Luomua pääsiäisfiilistä

Toinen pääsiäisperinne taitaa meillä olla Haltialassa käynti. Tokihan siellä on käyty myös muutenkin piipahtelemassa mutta nyt on kahtena peräkkäisenä pääsiäisenä myös siellä käyty. Viime vuonna Haltialassa käytiin paijaamassa lampaita ja sen jälkeen mentiin mummilaan lammaspadan ääreen mutta tänä vuonna ihan vain palattiin kotiin grillamaan makkaraa.


Tänäkin vuonna nähtiin ihan oikea pääsiäismuna, sekä pieniä karitsoja, otsikon mukaisesti luomua pääsiäisfiilistä. Ja oikeesti oliko ihan luksusta juoda kahvit siinä pihalla auringon paisteessa. Ihanaa, oon niin innoissani näistä aurinkoisista ja lämpöisistä päivistä. Tule kesä jo, tule aurinkoinen ja lämmin kesä.Joku siinä on, että näin keväisin tekee ihan kauheasti mieli grillata makkaraa. Haltialassa sitä olisi myös voinut grillata jos vaan olisi ollut riittävän fiksu ja varautunut tähän omilla makkaroilla. No me koukkaistiin kaupan kautta kotimatkalla ja grillattiin sitten omat makkarat omalla partsilla. Eikä sekään ollut ollenkaan huonompi vaihtoehto, vaikka eihän se pieni rupunen sähkögrilli ole sama kuin tulella grillaaminen mutta kävi ihan hyvin. Ja oli muuten aika ihana raivata ensin partsille vähän lisää tilaa ja sitten kattaa siihen pientä syötävää ja siinä ilta-auringon lämmössä istuskella ja syödä. Yksi mikä tässä asunnonssa on ehdotonta plussaa on nämä upeat auringonlaskut mitä täältä näkee. Hauskasti parhaat näkymät on tietysti vielä pojan huoneesta.


Loppuun vielä vähän erilainen "asukuva". J:n mielestä pitäisi enemmän olla tilannekuvia ja näin ollen luontevia asukuvia, joten tässäpä yksi sellainen otos.


Ja epäilen suuresti, että näitä nähtäisiin jatkossa kauheasti sen enempää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti