torstai 4. huhtikuuta 2013

Karitsoja ja oikeita pääsiäismunia

Vielä vähän kuulumisia tuolta pääsiäisen vikoilta päiviltä, kun jotenkin ne on ihan jäänyt. L pettyi Korkeasaaressa kun ei nähnyt possuja, joten sovittiin että käydään katsomassa josko niitä olisi Haltialassa. Sunnuntaina sitten suunnattiin Haltialaan ennen kun mentiin mummilaan päivälliselle.


No ei ollut Haltialassakaan possuja mutta päästiin näkemään pieniä karitsoja. Nähtiinpä myös ihan oikeita pääsiäismunia siellä. Oli muuten oikein kiva käydä ensin paijaamassa ja ihastelemassa lampaita ja noita vastasyntyneitä karitsoja ja sitten mennä mummilaan syömään lammaspataa, not. Jotenkin omalle lautaselle ei sitten lihoja kauheasti eksynyt vaan ne jäi pataan muiden herkuteltavaksi.


Maanantaian käytiin päiväreissulla Kotkassa. Halusin keksiä Kotkassa jotain tekemistä ja mentiikin Maretariumiin katsomaan kaloja. Pienimies alkoi kiinnostumaan kalojen katselusta lähinnä siinä vaiheessa kun sanottiin että nyt lähdetään. Ei ne meidän vesien tylsän väriset ja melko tympeän näköisetkin kalat oikein kiinnosta kun on käyty sen verran katsomassa noita eksoottisempia kaloja muissa paikoissa.


L tosin oli kovin kiinnostunut niistä "tietokoneista" (kuten hän itse sanoi), siis isoista kosketusnäytöistä mistä sai lukea tarkemmin kaloista ja katsellu kuvia. Josko sieltä olisi vaikka puolivahingossa jotain jäänyt mieleen (toiveajattelu, tiedän!). Mutta Maretarium oli aika suuri pettymys, vedet on niin kovin sumeita ja likaisia, koko paikassa haisee pahalle ja nähtävää on aika vähän. Jäätiin oikein katsomaan "ohjelmanumeroa" kun oli vuorossa kalojen ruokinta-aika, mutta sekin oli ohi parissa hetkessä, eikä siitä kauheasti muistoja jäänyt. Mutta vaikka Maretarium tuotti pettymyksen niin muuten oli taas kiva käydä Kotkassa. Hyvää seuraa, vatsat täynnä hyvää ruokaa, kahvia herkkujen kanssa ja pienikin sai leikkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti