keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

"Faith, Life, Love"

Tossa melkein pari kuukautta sitten lupasin tehdä postauksen niistä uusista koruista, siis niistä koruista mitkä oli sillon uusia, nyt siis koruista mitkä on olleet käytössä jo hyvän aikaa. (Uusia koruja, osa1)


Kaulakorua ostaessani juttelin myyjän kanssa siitä miten vasta opettelen kaulakorujen käyttöä. Aikaisemmin mulla oli kaulassa aina J:n ostama hopeinen ketju missä roikkuu kolme erilaista hopeista riipusta mutta nyt jostain syystä senkin käyttö on jäänyt. Tästä kaulakorusta kuitenkin tykkään paljonkin ja koru onkin ollut suht ahkerasti käytössä ja mulla on itseasiassa muutama paita mihin aina automaattisesti yhdistän tän korun.


Koska tykästyin kaulakoruun niin paljon, niin kävin katsomassa samantyylisen käsikorun ja löysinkin mieluisan helposti. Pieni miinus käsikorulle on, että se saattaa aueta liian helposti itsestään ja vahingossa tippua mutta muuten oikein mieluisa.


Nyt olisi taas uusia koruja mitä voisin näyttää mutta saa nähdä kauan siinä menee. Tosin nämä uudet korut pääsee käyttöön perjantain juhlissa, joten ehkä saattavat näkyä lähitulavaisuudessa kuvissa. Ja perjantain juhliin liittyen, ne Espritiltä tilatut cocktailmekot (Yllättävät ostokset) saapui jokunen aika sitten ja oli molemmat aivan ihania, samoin kengät istua jalkaan hyvin. Vielä pitäisi päättää kumman mekoista laitan päälle. Ja miten laitan hiukset, kiharat, nuttura? Onkohan jotain etikettiä cocktailtilaisuuteen hiusten kanssa?

Nyt jääkaapista kylmä Pepsi ja boksilta illan jakso OC:n täykkäreitä, jiiiihhuu. 
Hyvää yötä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti