sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä viikonloppu

Vähän erilainen viikonloppu tällä kertaa ja erilainen ystävänpäivä. Lauantaita oli odotettu jo pitkään ja se odotus ja jännitys myös näkyi lauantai aamuna kun piti lähteä, niin poika veti ihan kunnon raivarit. Pienestä asiasta paisui ja paisui aivan järjetön vääntö ja jankkaaminen. Kuitenkin kaikesta huolimatta selvittiin ehjinä ja jotenkin sopuisasti ajoissa paikalle. Poikaa pyydettiin jo jokunen aika sitten tanssin kautta malliksi ja nyt siis oli tämä odotettu ja jännitetty kuvauspäivä.


Kuvaukset meni hienosti ja mitä vähän pääsin kurkkimaan niitä kuvia niin ainakin muutamia helmiä siellä joukossa ehdottomasti oli. Vähän aikaa poika ujosteli siinä kameran edessä ja tukeutui aika lailla äidin turvaan, mutta sitten kun rohkeus voitti niin nautti todella paljon kameran edessä temppuilusta. Loppujen lopuksi ei olisi edes halunnut lähteä siitä pois ollenkaan. Sen verran raskas reissu oli pojalle, että kotiin päästyä poika nukkui reilun parin tunnin päikkärit. Ja se muuten on nykyään todella harvinaista.


Muuten ystävänpäivää ei sen kummemmin vietetty, muuta kun illalla kauppareissun yhteydessä käytiin yllättämässä muutamia sukulaisia pojan tekemillä ystävänpäivä-korteilla. Oli ihan mahtava nähdä ne yllättyneet ja suuresti ilahtuneet ilmeet kun tulivat avaamaan ovea pienelle pimpottajalle, joka reippaasti toivotti hyvää ystävänpäivää ja antoi ison kirjekuoren mihin oli itse kirjoittanut vastaanottajat. Muuten sitten ilta meni rauhassa kotona itsetehtyä pizzaa ja sitä suklaajuustokakkua herkutellessa. Ei ollenkaan huono.


Tänään oli ihana herätä auringonpaisteeseen ja kauniista ilmasta inspiroituneina selvitettiin onko lähistöllä laskiasiriehoja ja suunnattiin käymään yhdessä sellaisessa. Poika pääsi kokeilemaan riehassa koiravaljakon kyydissä pientä ajelua, traktorin penkillä istumista, kasvomaalausta (tosin käteen) ja lopuksi herkuteltiin vielä grillimakkaroilla. Niin hyvää.


Pulkkamäkken ei tänä laskiaisena päästy mutta mentiin luistelemaan. Tänään huomasi todella hyvin pojan kehityksen luistimilla, se sujui jo niin hyvin. Oltiin jopa hippaa jäällä. Itselläkin luistelu meni jo huomattavasti luontevammin, vaikka kyllä ne jalkapohjat tuli taas niin kipeiksi jo ihan hetken luistelun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti