maanantai 23. helmikuuta 2015

Disney On Ice 2015

Käytiin tänäkin vuonna katsomassa Disney On Ice ja siitä tosiaan on tainnut muodostua meidän perheelle ihan tapa. Oltiin ekassa näytöksessä, torstaina ja olin ihan yllättynyt miten täynnä areena oli jo sillon. Törmättiin vielä ennen esityksen alkua tuttavaperheeseen siellä käytävällä, mikä oli oikein iloinen piristys.


Esitys oli taas tänäkin vuonna ihan loistava ja vaikka välillä tuntuu, että meidän perhestä itse olen se joka tuonne aina innokkaimmin haluaa niin kyllä koko perhe viihtyi ja tykkäsi. Tänä vuonna esitys ja varsinkin ne kaikki myynnissä olleet oheistuotteet oli ehkä enemmän suunnattu tytöille mutta silti meidän poika kyllä tykkäsi ja viihtyi. Vaikka tytöt onkin nykyään vähän noloja ja kaikki tyttöihin liittyvä. Myös ne laulut. Ja löytyi sieltä myös meidän pojalle miekka, Kaunotar ja hirviö -miekka.


Frozen oli tänä vuonna ehdottomasti se juttu, se kohokohta ja toinen puoliaika tuntui painottuvan tälle tarinalle. Hienosti tämä tarina myös kerrottiin, kuten ne kaikki muutkin (Pieni Merenneito, Tähkäpää ja Kaunotar & Hirviö), tietysti. Mutta ei epäilystäkään ketä koko yleisö oli odottanut jäälle, sillä koko areena tuntui hihkaisevan kun jäälle luisteli Olaf.


Disney On Ice oli jälleen siis ihana kokemus ja ehdottomasti käymisen arvoinen. Vähän sitä fiilistä tosin pilaa ne kaikki niin ylihinnoitellut hinnat mutta siitä huolimatta näen meidät taas vuoden päästä tuolla yleisössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti