torstai 5. helmikuuta 2015

Se juliste

Vihdoinkin se juliste Ikeasta on meillä kotona. Eilen tuli viesti, että paketti on noudettavissa mutta vasta tänään kun leffasta ajettiin kotiin, saatiin se haettua. Kauaa en malttanut kotona olla, kun piti päästä jo laittamaan juliste kehyksiin ja kokeilla paikoilleen. Ja onhan se vaan kiva, oli sen vaivan ja metsästämisen arvoinen. Taulu tuo kivaa piristystä ja vaihtelua tuohon lipastojen päälle, vähän uutta ilmettä ja kun hinta yhteensä oli vaan vähän päälle kympin niin ei paha ollenkaan. Oikein loistava uutuus-löytö oli tuo juliste.

Käytiin tänään leffassa koko perheen voimin katsomassa Paddington. Aika ihana leffa, vaikka pojalle se tuntui välillä olevan vähän jännä. Leffan jälkeen sitten kotimatkalla mietittiinkin auton takapenkillä, että mitäpä jos joku karhu haluaisi tulla meille asumaan, voisiko sille avata oven.


Leffassa herkuteltiin koko kolmikko pippurirenkailla. Aikaisemmin saatoin niitä vaan joskus J:ltä maistaa mutta valitsin aina mielummin popparit, nyt oon kuitenkin ihan koukussa. Kotiin on tullut muutaman kerran ostettua Weekend snacks:n pippurirenkaita ja nyt kun oon niihin jäänyt jo niin koukkuun, niin ei niitä tunnu löytyvän enää mistään. Weekend snacks:n muita pusseja kyllä aina löytyy mutta ei pippurirenkaita. Tänään piti vahinko korjata leffassa ja otettiin pippurirenkaita niin, että nyt niitä riittää kotona myös viikonlopuksi. Mums. Tästä riippuvuudesta on niin päästävä eroon. Mutta ei ehkä vielä tällä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti