tiistai 17. helmikuuta 2015

Jääpuistossa

Hiihtoloman toinen päivä ja tänään ohjelma painottui aika voimakkaasti luisteluun. Ensimmäistä kertaa ikinä mentiin käymään Rautatientorin Jääpuistossa. Niin monta vuotta oon halunnut ja haaveillut tuonne menosta ja nyt kun on kaksi kertaa luistimilla takana niin rohkeasti vaan joukkoon.


Pienille luistelijoille Jääpuistossa on lainattavaksi telineitä, mistä saa hyvää tukeä luistelun harjoitteluun ja lisää vauhtia menoon. Ja menoa tänään tosiaan riitti. Poika pystyi keskittymään telineen kanssa täysin siihen jalkojen työskentelyyn ja potkuttamiseen. Potkut löytyi tosi hienosti heti ja niinpä vauhdista ei ollut puutetta ja se tuntuikin välillä olevan se tärkein juttu.

Päivällä jaksettiin luistella puoltoista tuntia ja sitten oli ihana istahtaa hetkeksi lämmittelemään kuuman kaakaon äärelle. Käytiin kuntosalilla tekemässä tunnin sali, minkä ajan poika sai huilin leffan parissa eväitä syöden ja sitten palattiin vielä takasin luistelemaan. Jääpuistossa mainostettiin ilmaista luistelukoulua nyt hiihtolomaviikolle arkisin 17-18 ja se meillä oli vähän mielessäkin kun Jääpuistoon palattiin mutta ei siellä kyllä mitään sellaista meidän pojalle sopivaa toimintaa ollut, joten luisteltiin ihan muuten vaan. Puoltoista tuntia jaksettiin taas luistella ja sitten alkoi olla jo niin kylmä ja kova nälkä, että oli hyvä aika lähteä kotiin.


Järkevää tai ei niin vielä aion iltapalaksi nauttia yhden laskiaispullan, koska nehän kuuluu olennaisena osana laskiaiseen, paljon tärkeämpiä kuin esimerkiksi se laskeminen.
Hyvää yötä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti