maanantai 2. helmikuuta 2015

Haaste: 11 asiaa minusta

Sain Ruusumäki-blogin Heidi K:ltä haasteen kertoa 11 asiaa itsestäni. Vähän aikaa piti sulatella mutta tottakai haasteeseen pitää tarttua ja kovasti alkoi vastaukset heti pyörimään mielessä (vaikkei ne välttämättä siltä vaikuta). Kiitos Heidi haasteesta :)

Säännöt:
- jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
- haastetun pitää vastata haastajan 11 kysymykseen
- haastetun pitää valita 11 blogia, joilla on alle 200 lukijaa ja esittää 11 uutta kysymystä haastetulle
- sinun pitää kertoa kenet 11 olet haastanut
- ei takaisin haastamista.
11 asiaa minusta:

1. Kärsin kroonisesta matkakuumeesta. Nytkin mielessä pyörii useampia matkaideoita, vain se lottovoitto puuttuu. Tilaisuuden tullen olisin vaikka heti valmis lähtöön, kaikki käy kylmästä lämpimään.
2. En kestä olla kauaa paikallani, jotain pitää tapahtua tai tehdä, muuten olo käy liian levottomaksi ja alkaa helposti kiukuttamaan.


                                                                                                                                                                   
3. Haluaisin herätä aamuisin aina aikaisin, mutta silti vihaan aikaisia aamuherätyksiä. On ihan mahdoton mennä illalla hyvissä ajoin nukkumaan vaikka tietää, että seuraavana aamuna on aikainen herätys.
4. Olen todella perso makealle. Suklaa on ehdottomasti heikkouksista suurin. Ja Jaffa.
5. Lopetin tupakanpolton viis ja puol vuotta sitten, enkä enää osaa kuvitellakaan, että polttaisi. Vaikka välillä se kyllä käy mielessä kun tarpeeksi risoo.
6. En ole koskaan tykännyt puhelimessa puhumisesta, enkä tykkää siitä vieläkään erityisemmin. Tekstiviestit, WhatsApp, Telegram ja FB:n messenger on ihan ehdottomia pelastuksia. Jos ei ole pakko soittaa, en soita
7. Vihaan kaikkia matelijoita, ötököitä, hyönteisiä ja vastaavia. Perhoset on kauniita, kunhan ei tule iholle.8. Lopetin alkoholin käytön ilman mitään syytä reilu kymmenen vuotta sitten, enkä vieläkään ole oppinut käyttämään itsestäni sanaa absolutisti.
9. Olen melko (=erittäin) nirso ruoan suhteen, sekä kärsin useista ruoka-aine allergioista.
10. Olen perheen ainoa lapsi
11. Mökötän helposti jos en saa tahtoani läpi. Olen siis todella helppo tapaus.Kysymykset Ruusumäki-blogista:

1. Pidätkö Aura-juustosta? 
En (hyi kamala!)

2. Viimeisin näkemäsi uni? 
Oon tosi huono muistamaan unia ja vaikka jostain unesta jotain muistaisikin niin niitä on lähes mahdoton yrittää selittää muille.

3. Mistä haaveilet? 
Niin paljosta mutta enimmäkseen ehkä niistä ulkomaan matkoista, haluaisin päästä niin moneen paikkaan käymään. Niin ja tietysti bikini-kunnosta.
4. Mikä sinusta tulee isona? 
En oikeesti edes tiedä, toivottavsti ei ainakaan yhtään isompi kun nyt, mielummin vähän pienempi ja kevyempi. Tietysti toivon kaikkein eniten, että mahdollisimman hyvä äiti (ja puoliso).


 

5. Lempi tv-sarja?
Nyt uusin suosikki on Rouva Ministeri ja Netflixin uusin löytö on Glades, mikä vaikutti tosi hyvälle. Oon (siis ollaan) ihan koukussa mm. OC:n/Beverly Hill:sin/New Yorkin Täydellisiin naisiin ja Rekkakuskit jäällä. Oon ihan masentunu kun Rekkakuskit jäällä loppu. Tiedän, sairasta.

6. Lempiväri? 
Valkoinen. Poikakin osaa kertoa aina, että äidin lempiväri on valkoinen.

7. Viimeisin ostos? 
Viherkasvi ja kannellinen säilytyslaatikko Ikeasta. Vaatteissa Desigualin toppatakki.

8. Paras lapsuusmuisto? 
En osaa sanoa just sitä parasta mutta paljon ihania muistoja on kesämökiltä ja sitten laskettelureissuilta.


 9. Kolme suosikkiblogia? 
Noloa myöntää mutta luen tällä hetkellä tosi laiskasti muiden blogeja, säännöllisesti en oikeestaan mitään. Jossain vaiheessa luin muiden blogeja melko paljon ja säännöllisesti mutta jostain syystä se loppui kuin seinään. Nyt käyn aina silloin tällöin, kun aikaa on, niin silmäilemässä joitain blogeja, riippuen fiiliksestä että millaisia haluaa katsella tai millaisia inspiraatiota etsii. Tällä hetkellä tykkään enemmän seurailla Instagrammissa ja katsella siellä muiden kuvia.
Niin tai tähän täytyy varmaan vastata, että J:n blogi tietysti (linkki)

10. Minne haluaisit matkustaa? 
Tällä hetkellä olisin valmis lähtemään lähes minne vaan. Suurimpina haaveina on ehkä Toronto ja Kanada, Alaska, Kenia ja Afrikka ihan ylipäätään ja vähän on myös alkanut jo kiinnostamaan Thaimaa. New York kiinnostaa tietenkin ja Miamiin mieli tekisi niin kovasti uudestaan.11. Lempiruoka? 
Mulla ei koskaan oo oikein ollut mitään lempiruokaa mut oon varmaan pakotettu vastaaman tähän kana, koska se maistuu niin usein. Kana ja riisi, kanapasta, kanahampurilainen, kanasalaatti...11. kysymystä:

1. Mikä on parasta arjessa?
2. Mitä tekisit jos saisit lottovoiton?
3. Mikä on hurjinta mitä olet koskaan tehnyt/kokenut?
4. Mikä saa sinut onnelliseksi?
5. Inhottavin asia mitä tiedät?
6. Paras lomamuisto?
7. Mistä haaveilet kaikkein eniten?
8. Mikä saa sinut nauramaan?
9. Mitä katsot telkkarista?
10. Mitä harrastat?
11. Mistä olet eniten ylpeä itsessäsi?En haasta nyt tähän ketään tiettyä, vaan kaikki ketkä tämän käyvät lukemassa. Eli jos sinulla on oma blogi, niin jätä kommenttiin linkki, mistä pääsee blogiisi lukemaan näitä vastauksia tai jos sinulla ei ole omaa blogia niin vastaukset voi kirjoittaa kommenttina tähän postaukseen. Uskaltaisko joku lähteä näin mukaan?

2 kommenttia:

  1. Kiva, että tartuit haasteeseen, tuli paljon uusia juttuja sinusta. :) Ja voi että miten ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa jos siinä tuli jotain uutta juttua! :) Alkuun oli tosi hankala keksiä mitään kerrottavaa mutta sitten niitä alkoi jo keksimään niin että piti vähän valita mitä kertoo ;)

      Poista