lauantai 21. helmikuuta 2015

Perjantai-iltana korista

Perjantai-iltana olin ensimmäistä kertaa ikinä seuraamassa korista livenä ja pakko myöntää, että oli aika siistiä. Oltiin Kisiksellä seuraamassa Seagulls vs. Loimaan Biisonit, tupa oli täynnä ja fiilis ihan loistava. Oli positiivinen yllätys miten vauhdikasta peli oli, viihdyttävää seurattavaa ja se hyvä fiilis katsomossa.

Ennen peliä leikittiin kotona parturia ja kynin pojan hiukset taas vähän siistimmäksi

Poika sai itse valita lähteekö mukaan ja hän halusi tulla mukaan, kun on muutaman kerran telkkarista NBA:ta seurannut ja tykkäsi, että vois olla ihan kivaa seurattavaa. Mutta ei se sit kuitenkaan ollut ihan pojan laji. Ekan neljänneksen poika jaksoi vielä jotenkin seurata mutta sitten kaivettiin laukusta pojan tabletti ja toinen keskittyi loppuajan omiin peleihin. Tähän tosin vaikutti hyvin paljon meidän paikat. Meille myytiin liput A-katsomoon ja pyydettiin lähettämään vielä sähköpostia ja ilmoittamaan pyörätuolista, että Kisiksellä osataan varautua. Samalla ilmoitettiin, että pt:n mukana tulee avustaja ja lapsi. Kisiksellä ei nähtävästi mitään pt-paikkoja ole ja jahkailuiden jälkeen J otti paikan rappusten yläpäästä, poika istui rappusilla ja itse nojailin kaiteeseen. Sen ekan neljänneksen minkä poika jaksoi suurin piirtein seurata, istui hän siinä kaiteen päällä, koska rappusilta ei nähnyt kentälle kunnolla. Se mitä en tässä ihan täysin käsitä, niin miksi meille ei lippuja ostaessa sanottu, että pt-paikkoja ei ole, eikä avustaja ja lapsi saa istumapaikkoja, tai oltaisiin saatu mutta sitten ei olisi nähnyt yhtään mitään. Ymmärrän, että halli on vanha ja tilat rajallisia, eikä sille voi mitään mutta sillon kun lippuja myydään niin olisi vähintään kohtuullista ilmoittaa tällaisista pikku seikoista. Itseä ei niin se seisomapaikka haitannut, siitä näki ihan hyvin mutta kun lapselle on ostettu ihan normaalihintainen lippu niin on mielestäni kohtuutonta, ettei sillä saa sitten sitä paikkaa.


Kaikesta huolimatta puhuttiin, että korista voisi mennä uudestaankin seuraamaan paikan päälle, tosin kahdestaan. Ensi kerralla (jos sellainen siis tulee) osaa jo varautua tähän paikka-asiaankin eritavalla ja tietää vähän paremmin minne parkkeerata.


Go Seagulls! \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti