tiistai 10. helmikuuta 2015

Lämmittelemässä kaakaolla

Eilen oli harmaasta säästä huolimatta ihana päivä ja jotenkin hyvä fiilis koko päivän ajan. Ei ollenkaan sellanen maanantai-fiilis. Päinvastoin kun tänään, aurinkoisesta ja kauniista säästä huolimatta päivä on ollut sellainen että olis kannattanut aamulla jäädä vaan sänkyyn nukkumaan (meidän auto oli TAAS huollossa ja se takaa aina kohtuullisen kovan kiukutuksen).


Eilen piti olla hyvissä ajoin kaupungilla hoitamassa asioita ja kun kaikki oli hoidettu niin silti jäi vielä reilusti aikaa ennen pojan kerhoa. Kunpa vaan sitä osaisi useammin herätä aikaisin ja lähteä liikkeelle, vaikka se herääminen ei niin herkkua olisikaan. Oli niin ihana huomata miten paljon sitä ehtikään tehdä jo ennen puolta päivää kun oli aamulla reippaasti vaan lähtenyt liikkeelle.


Ennen pojan kerhoa käytiin Kaivarin rannassa vähän haukkaamassa happea ja sen jälkeen lämmittelemässä kuumalla kaakaolla. Eilen oli hauska kun törmättiin ihan täysin sattumalta kahteen kaveriin, ketkä molemmat nähtiin viimeksi sillon vajaa kolme vuotta sitten kun oltiin Portlandissa ja Los Angelesissa käymässä. Hauska sattuma ja heti muuten tuli ikävä sitä reissua, eikä tosiaan helpottanut yhtään tätä polttavaa matkakuumetta.


Ai, että mitä kerhossa ovat puuhanneet? No tässäpä tyhjentävä vastaus siihen.


P.S. Hyvää syntymäpäivää mummille (äitille)! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti