keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Uunisaaressa piknikillä

Hiihtoloman kolmas päivä ja oli jo pakko ottaa vähän iisimmin. Eilinen tuntuu jaloissa aika hyvin (sali & luistelut) ja oon koko päivän yrittänyt muistuttaa itelleni, et "ei kipuu ei hyötyy". Nyt tosiaan tuntuu, et pitäis olla hyötyy, siinä uskossa mennään.

Pojan tanssitunnin aikana alkoi pilvet vähän katoamaan taivaalta ja niinpä käytiin kaupasta hakemassa pienet eväät ja ulos nauttimaan kauniista päivästä. Tosin mummi yllätti meidät tarjoamalla lounaan tanssitunnin jälkeen, joten eväät oli enää vaan muodollinen seikka piknikille mentäessä, ehkä se jälkiruoka.


Mentiin uudestaan Uunisaareen kallioille. Tänään ei tuuli käynyt ollenkaan niin pahasti, meri ei pärskinyt juuri yhtään ja aurinko ihan oikeasti hetkittäin lämmitti. Niin ihanan keväinen fiilis. Muutos maanantaista oli muutenkin suuri, rantahiekka oli jo niin pehmeää, että pyörätuolin renkaat alkoi uppoamaan ja kallioilta oli isoja paksuja jääpeitteitä sulaneet olemattomiin.


Poika nautti taas ihan täysin kun sai temmeltää rauhassa kalliolla, leikkiä jäljellä olevilla lumilla ja heitellä jääkokkareita mereen. Tosin ihan ei tuntunut ymmärtävän miten petollisia ne paksuilta näyttävän lumipenkat saattavat olla, välttämättä joka kohta ei kestäkään, eikä sinne ihan reunalle kannata mennä kurkkimaan.


Tuolla kallioilla olis voinu istua vaikka kuinka paljon kauemmin ja vähän harmittikin kun jouduttiin lähtemään ihan kun kesken päivän jo takasin kotiin, mutta oli pakko lähteä valmistautumaan illan uimakoulua varten. Oli mahtava päästä nauttimaan tästä kauniista päivästä tuonne meren äärelle, varsinkin kun nyt näyttää ettei näitä ihan heti ole tulossa lisää. Voi kun kevät tulisi jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti