maanantai 16. helmikuuta 2015

Aurinkoinen maanantai

Hiihtoloma. Pojalla on nyt sellainen kerhosta ja temppiksestä, keskiviikon tanssi ja uimakoulu kuitenkin on tällä viikolla. Nyt siis yritetään olla luovia ja keksiä joka päivällä jotain kivaa puuhaa. Aamulla oli ihana herätä taas auringonpaisteeseen ja suunnitelmissa oli mennä Kaivarin leikkipuistoon nauttimaan aurinkoisesta päivästä ja merimaisemasta kahvimukillisen kanssa. Perillä suunnitelma meni kuitenkin heti uusiksi, kun tyhjä leikkipaikka ei houkuttanutkaan, vaan silta Uunisaareen ja upeat maisemat sieltä merelle.


Poika protestoi hetken aikaa suunnitelmien muutosta mutta loppujen lopuksi myönsi, että tämä olikin paljon kivempi vaihtoehto, sillä leikkipuistoon ehtii vaikka kesälläkin. Saaressa oli tuulen takia melko kylmä, mutta kun tuuli ei osunut niin aurinko lämmitti aivan ihanasti. Se mikä hieman harmitti, niin ravintola ei ollut auki (vain viikonloppuisin), sillä lämmin kaakao tai se kahvimukillinen olisi maistunut.


Poika temmelsi kallioilla ihan innoissaan ja nautti täysin kun sai juosta ja mennä vapaasti. Itse taas nautittiin täysin meren upeasta pauhusta ja jotenkin siitä rauhoittavasta fiiliksestä. Sovittiinkin, että mennään tuonne uudestaan ja otetaan reppuun eväät ja termarissa kuumaa kaakaota tai kahvia mukaan.


Oon niin tyytyväinen, että sain puhuttua pojat ympäri tuonne saareen. Ja niin on muuten pojatkin.
Nyt vaan keksimään huomiselle jotain kivaa ohjelmaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti