maanantai 11. heinäkuuta 2016

@ Huimala

Välillä sadepäivinä on pakko kehitellä jotain energianpurkua pojalle, ettei toisen tarvitse kotona hyppiä seinille ja äidin repiä sen seurauksena hiuksia päästään. Kesäkuun alkupuolella yhtenä sateisena perjantaina osui enemmän kun sopivasti naamakirjassa silmiin Huimalan mainos, että liput ja rannekkeet puoleen hintaan lohdutuksena sateisesta ilmasta. Päätös oli silloin aika samantien tehty, me lähdetään Huimalaan riehumaan. Jos multa kysytään niin mun mielestä noi kaikki lasten riehumispaikat on aika kovan hintasia, joten tällaiset tarjoukset on enemmän kun tervetulleita.


Kokemus oli Huimalasta ensimmäinen ja hyvin poika viihtyi, vaikka tällä kertaa ei ehditty ketään kaveria kysellä mukaan. Koska liput oli tosiaan puoleen hintaan otettiin pojalle samantien kiipeilyranneke, millä pääsi muun riehumisen lisäksi siis vielä kiipeilyseinälle ja köysiseikkailuun. Kaikkeen kivan ei pojan pituus vielä riittänyt, kuten vaijeriliukuun mutta olihan tuossa jo jännitystä ihan riittävästi. Kiipeilyseinä ei oo koskaan oikein innostanut meidän poikaa, eikä se innostanut nytkään. Poika suostui kokeilemaan kiipeilyä vähän aikaa ja vaikka ihan hyvin meni, niin ei se vaan innostanut. Köysirata oli taas ihan superjännä, jopa vähän liian jännä. Ekaa kertaa testaamassa köysirataa ja heti tuolla katonrajassa ihan hurjan korkealla, niin ei ihme, että jännitti. Köysirata oli näin ensikertalaiselle skidisti liian jännä, joten seikkailu siellä päättyi melko lyhkäsen pyörähdyksen jälkeen.


Vaikka kiipeilyseinä ei innostanut ja köysirata siellä korkeuksissa oli vähän turhan jännä, niin oli kiva kun poika pääsi kokeilemaan. Eikä muuten edes harmittanut niin paljoa, että kokemukset jäi niin lyhkäsiksi, kun sen lipun sain siihen puoleen hintaan. Ja löytyihän paikalta kaikkia muita kivoja juttuja missä purkaa energiaa ja kuluttaa sateista päivää. Tuo kiipeilyranneke tuo siis lapsilla femman lisää hintaa siihen perus reippailulippuun ja nyt kun sen sai vielä puoleen hintaan, joten 2,5€ tuosta kokeilusta ei tosiaankaan ollut paha hinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti