sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Cycling in the sun

Kesäkuun alussa fillarointi tuntui olevan se meidän juttu, ei nyt ihan joka päivä käyty pyöräilemässä mutta melkein. Varsinkin kun poika sai uuden isomman fillarin (kiitos mummille ja vaarille), niin into fillarilenkeille kasvoi ja poikakin jaksoi paljon paremmin ja pidempiä lenkkejä.


Poika kun on lähes aina kaikkea muutosta ja uutta vastaan, joten alkuun vähän arvelutti, että millaisen vastaanoton uusi pyörä saa aikaan ja miten se liikkuminen sillä lähtee sujumaan. Onneksi uusi pyörä sai kuitenkin hyväksynnän samantien, eikä vaihto isompaan pyörään tuottanut tuskaa. Ja onhan se nyt jo aika isojen poikien juttu kun uudessa fillarissa on vielä kolme vaihdetta, aika hurjaa.
Meiltä on aika kiva matka fillaroida Haltialan maatilalle ja takaisin, ja siellä on nyt myös tullut käytyä. Matkaa fillarilenkille tulee aina vähän reitistä riippuen noin 10-15 kilsaa, mikä on aika kiva fillarilenkki. Sitä voisi herkempi luulla, että tollainen fillarilenkki veisi pojasta energiat, varsinkin kun siihen lisätään vielä vaikka uimarannan tai Haltialan leikkipaikka ja tietysti päivän muut askareet, mutta ei. Se on ihan mahtavaa miten hyvin poika jaksaa fillaroida ja liikkua, mutta ihan oikeasti, välillä se olisi ihan kiva kun saisi toisen väsytettyä ihan kunnolla ilman, että itsekin väsähtää ihan täysin.


Matkalla meiltä Haltialaan on kiva pieni uimaranta, missä on myös lapsille kiipeilytelineet ja keinut, sekä aikuisille kuntoilulaitteet. Ihan loistava mesta, on kiva kun kaupunki on viitsinyt panostaa tällaisiin. Käytiin laitteita testailemassa useampaankin kertaan fillarilenkeillä ja hyväksi todettiin. Huomattavasti mukavampi siellä oli rautaa heilutella raikkaassa ulkoilmassa kun jossain pimeässä ja hikisessä kuntosalin nurkassa.


Mutta ettei fillarilenkit ihan liian terveellisiksi menisi, niin onhan me Haltialan pullakahvien lisäksi myös pyöräilty milloin mäkkäriin hamppareille ja myös Flamingoon leffaan. Ihan ehdottomasti kesän parhaita herkkuja on tuo perheen kanssa fillarointi, tosi kivaa puuhaa ja varsinkin kun saa mennä ilman mitään kiirettä ja hätäilyä. Nyt kun ilmat vaan paranisi taas niin, että vois lähteä suunnittelemaan uusia fillariretkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti