tiistai 7. lokakuuta 2014

Pieni tauko arkeen

Viime viikolla vietettiin pojan kanssa laatuaikaa kahdestaan ja käytiin leffassa. Tänään saatiin viettää J:n kanssa kahdestaan laatuaikaa ja käydä leffassa, kun J:n täti ilmoittautui halukkaaksi lähteä kuskaamaan poikaa kerhoon, sekä vielä leikittämään kerhon jälkeen, heilläkin siis omaa laatuaikaa keskenään. Viime viikolla käytiin pojan kanssa hampparilla ja poika valitsi leffan mitä mentiin katsomaan, tänään käytiin J:n kanssa hampparilla (koska aika ei riittänyt muuhun) ja J valitsi leffan mitä mentiin katsomaan.


Olin lupautunut J:lle jo aikaisemmin, että lähden katsomaan Turtlesia seuraksi ja nyt oli sen aika. En tosiaan olisi itse tota valinnut mut oli hauska ja hyvä leffa. Muutenkin pieni breikki arjesta teki hyvää, sillä sillon viime viikolla, kun me oltiin pojan kanssa pitämässä herkkupäivää leffassa, oli J oikean käden käsileikkauksessa ja nyt siis arki menee J:n kunnon ja toimintakyvyn sallimissa rajoissa, ja tietysti vaatii paljon normaalia enemmän apua. J:n käsileikkauksesta ja käden kunnosta voi käydä kurkkimassa J:n blogista täältä.

Se Espritin paketti (Pitkästä aikaa Esprit) muuten tuli tossa viime viikon lopulla (vihdoin) ja harmiksi takki lähtee palautukseen. Neulemekko oli paketista kuitenkin enemmän kuin mieleinen, väristä tykkäsin todella paljon, ja tänään myös mekko pääsi ekaa kertaa käyttöön. Ihana. Yksi suosikkeja syksyssä on ehdottomasti neulemekot (paksuilla sukkiksilla tai leggareilla), Converset ja tietysti huivi. Niin tykkään.

Pahoittelut tosi huonolaatuisesta kuvasta :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti