maanantai 6. lokakuuta 2014

Roosa rannekoru

On ihanaa miten nykyään on tehty helpoksi ja mukavaksi hyväntekeväisyyteen osallistuminen. Lindexiltä on tullut aivan ihana Jean Paul Gaultierin suunnittelema Roosa rannekoru, minkä tuotto lahjoitetaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon. Vaikka vaalenpunainen ei kuulu lempiväreihin, niin tämä on aivan ihana rannekoru ja mikä itselle tärkeää, se on myös hopeinen. Tyylikkään rannekorun saa Lindexistä 10eurolla, joten hinnalla sitä ei olla pilattu, varsinkin kun pitää mielessä, että tuotto menee sinne hyväntekeväisyyteen tärkeän asian puolesta.


Myös ihan kohta myyntiin tulevien Jean Paul Gaultierin Lindex Collectionin tuotteiden myyntihinnoista lahjoitetaan 10% Roosa nauha -rahastoon. Hyvä syy siis lähteä shoppailemaan.

Onko muut jo käyneet hommaamassa tuon rannekorun tai meinaatteko hankkia?

2 kommenttia:

  1. Joka vuosi olen sen "Roosan nauhan" lisäksi ostanut joitakin tuotteita, esim. tuikkuja tai paljon Geisha-patukoita, mutta ne ovat siis aina olleet niitä edullisimpia tuotteita. Niinä vuosina, kun oheistuotteet eivät ole oikein innostaneet (vaaleanpunainen ei oikein aina täälläkään nappaa), olen laittanut pienen rahasumman lahjoitustilille. Tuo koru on tosi kiva! Aina on jotain tuollaisia helmiä noiden tuotteiden joukossa. Jonain vuonna oli aika kiva pashmina-huivi.

    VastaaPoista
  2. On kiva kun noita Roosa nauha -tuotteita on nykyään niin paljon ja monipuolisesti, että niistä varmasti löytyy jokaiselle jotain ja näin pääsee melko kivalla tavalla osallistumaan. Ite oon myös ostanu useampia kertoja Pirkan Roosa nauha-ruusuja. Vaikka kimppua kohden ei lahjoitetakaan kuin 20centtiä Syöpäsäätiölle mutta onhan sekin nyt jotain

    VastaaPoista