sunnuntai 16. elokuuta 2015

Rantsupäiviä

On se vaan niin mahtavaa kun se kesä nyt oikeasti vihdoin tuli, ainakin tänne Etelä-Suomeen. Viime viikolla käytiin kahtena päivänä rantsuilemassa ja nyt se viime kesän suosikki rantsu on löytänyt itselleen haastajan kun ollaan käyty Vuosaaressa Aurinkolahdessa. Aika kiva paikka ja vaikka rannalla on ollut paljon muitakin niin hyvin on sekaan mahtunut, eikä ole silti tarvinnut laittaa pyyhkeitä ihan toisiinsa kiinni.


Merivesi on kuitenkin sen verran kylmää, että vaikka yleensä poikaa ei meinaa saada vedestä ollenkaan pois niin nyt hyvä kun haluaa edes mennä veteen. Muutaman kerran on käynyt uimassa mutta muuten hiekkaleikit siinä rantavedessä on vienyt ihan kirkkaasti voiton. Ja vaikka rantsussa on lämmin ollutkin niin ei siellä silti niin kuuma ole oikein ollut että itselläkään olisi edes mieleen tullut lähteä kastautumaan. Varpaat oon muutaman kerran käynyt kastelemassa merivedessä ja se on saanut riittää, ei houkuta.


Aurinkolahti on ollut nyt tosi kiva löytö meiltä tälle kesälle. En tiedä, miten ei olla aikaisemmin tuonne niin eksytty, vaikka paikasta ollaan kyllä tiedetty ja ohi aina joskus ajettu. Onneksi sääennusteet lupailee vielä rantsukelejä jatkossakin niin pääsee vielä rantsuilemaan lisää. Tänä kesänä kun jokainen lämmin ja aurinkoinen päivä pitää nähtävästi hyödyntää kun niitä ei liian montaa ole tälle kesälle osunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti