maanantai 31. elokuuta 2015

Suokki kuuluu kesään

Käsittämätöntä, että nyt on kesän viimeinen päivä ja sekin aika pitkälti ohi jo. Toisaalta ehkä nyt on ihan hyvä aika vielä muistella vähän mennyttä kesää ja niitä kivoja päiviä sieltä. Siitä sitten aasinhännällä ihanaan kesäpäivään pojan kanssa Suomenlinnassa. Tänä kesänä itseasiassa käytiin Suokissa kahteen kertaan, eka reissu tehtiin ystävien kanssa ja sillon päivä meni ihan hurjaa vauhtia kun pojalla oli leikkiseuraa ja itelläkin oli juttuseuraa, toisella kertaa taas seikkailtiin pojan kanssa Suokissa kahdestaan ja täytyy kyllä sanoa, että sekin päivä meni ihan hurjaa vauhtia, ihan liian nopeasti.


Ystävien kanssa meillä oli eväät mukana, käytiin leikkipaikoilla, uimarannalla, sukellusvene Vesikossa ja vähän myös kurkkimassa luolia ja tykkejä. Pojan kanssa kahdestaan ostettiin menomatkalla lautalle Kauppatorilta lihapiirakat evääksi, joita sitten syötiin meren ääressä kalliolla, seikkaltiin muutenkin kallioilla, käytiin luolissa, katseltiin tykkejä ihan urakalla, haettiin kahvilasta päiväkahvia ja berliinin munkit, mitkä myös syötiin kalliolla istuskellen.

Vaikka Suomenlinnassa on käyty useita kertoja, siellä on vaellettu ja tutkittu, niin silti tuntuu että siellä on vielä niin paljon katsottavaa ja tutkittavaa, niin paljn uusia paikkoja, mitä ei ole aikaisemmin vielä ehtinyt huomaamaan. Ystävän kanssa mietittiin, ettei olla kumpikaan käyty Suomenlinnassa syksyllä ja siihen voisi tehdä muutoksen jonain kauniina syyspäivänä. Kesään Suomenlinna kuuluu kuitenkin ihan ehdottomasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti