sunnuntai 16. elokuuta 2015

Smiley on the sky

Tää viikonloppu on menny enemmän ja vähemmän seuraillessa Finland International Airshow:ta, mikä on järjestetty Malmin lentokentällä. Meiltä ei tohon Malmin kentälle ole pitkä matka ja kun asutaan vielä ylimmässä kerroksessa ja parveke suunnattuna tässä suhteessa juuri oikeaan suuntaan, niin ollaan saatu omalta parvekkeelta nauttia lentokoneiden harjoitteluista ja hienoista näytöksistä.Vaikka partsilta näkyykin hyvin niin silti perjantaina mentiin katsomaan Hornetin harjoituksia Malmin kentälle, kun sinne oli vapaa pääsy. Eilen käytiin taas katsomassa tuota Hornetin esitystä Malmin kentän lähettyvillä, minne oli muitakin uteliaita kertynyt esitystä seuraamaan. Tänään taas mentiin esitystä seuraamaan tuohon lähelle sillan päälle, mistä näki myös hyvin ja minne myös oli kertynyt katsojia reippaasti. Ja olihan se nyt ihan mielettömän upeaa seurattavaa. Ja se ääni, wow! Poika ei tosin kiinnostunut pätkän vertaa lentokoneiden seuraamisesta, valitti vaan äänestä ja siitä miten tylsää on. Oikea päivänsäde!


Lentsikoiden lisäks tänä viikonloppuna on myös vihdoin saatu kotona siivottua, kun jotenkin se siivoaminen aina näin kesällä jää kun rantsu ja ulkona oleminen houkuttaa enemmän. Sen lisäksi pitkästä aikaa tuli leivottua. Nopeasti kauppareissulla googlasin kuningatarpiirakan reseptin ja sen mukaan sitten tein sellaisen. Tosin piirakan kanssa oli aika hurjia ongelmia saada se hyytymään keskeltä ja olin ihan varma, että piirakka meni täysin pilalle. Uunista oton jälkeen kuningatarpiirakka ei näyttänyt mitenkään houkuttelevalle ja mitenkään kuningartamaiselle, joten siitä ei edes halunnut ottaa kuvaa. Mutta taas se huomattiin, ulkonäkö voi pettää, piirakka nimittäin maistui niin hyvälle, eikä siitä sen kahvitteluhetken jälkeen jäänyt mitään jäljelle, se meni siinä kerralla. Ja ei, ei ihan kolmistaan sitä kuitenkaan tuhottu, meitä oli muitakin.


Käytiin myös tänään päivällä kaupungilla pyörähtämässä ja Narikkatorilla Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla. Houkutuksia markkinoilla oli jonkun verran, kaikenlaisia herkkuja olisi tehnyt mieli maistella mutta tyydyttiin vain herkuttelemaan letuilla ja kahvilla.


Nyt muuten huomaa hyvin, että kesä alkaa kesä vetelemään viimesiään, vaikka ilmat ei siltä vaikutakaan, kun ensi viikolla taas alkaa pojan uimakoulu ja kerhon alkuunkin on enää kaksi viikkoa, vai saako sanoa, että vielä kaksi viikkoa? Toisaalta odotan kovasti sitä kerhon alkua, poika saa taas vähän tekemistä ja leikkiseuraa, sekä saadaan vähän aikaa erillään mutta samalla kerhon alku vähän ahdistaa kun se tietää taas kesän loppua ja sitä kellotetun arjen alkamista. Kesä meni vauhdilla vähän niinkun huomaamatta ja kiva nähdä mitä syksy tuo tullessaan, vai mennäänkö samalla vauhdilla myös syksy läpi.

Iloista alkavaa viikkoa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti