tiistai 22. syyskuuta 2015

Still going strong

Pari viikkoa sitten oli meillä J:n kanssa taas vuosipäivä ja nyt tuli 13vuotta täyteen. Tarkoitus oli lähteä viettämään vuosipäivää Tukholmaan mutta kun se J:n reisi murtui niin ne suunnitelmat kariutui siihen, eikä mitään uusia suunnitelmia tullut tehtyä. Jos totta puhutaan niin itse en valmistautunut tuohon päivään yhtään mitenkään. J tosin pääsi yllätämään jo heti aamukahvilla.


Välillä oli puhetta, että mentäisiin Stadiin HRC:hen lounaalle kahdestaan kun poika on kerhossa, mutta J:n vointi oli melko kehno ja ulkona satoi niin ei sekään houkuttanut. Mentiin lopulta Kaareen hoitamaan asioita ja samalla ehdittiin myös istua lounaalle Subwayhin. Ja ajatelkaa, vielä näiden kaikkien vuosien jälkeen oli meillä yhteinen limu, aika söpöä. Istuttiin Subwayssa vielä päiväkahvit, kun kahvit ja keksit sai kaupanpäälle tarjouksena leivän ostossa ja sehän kelpasi meille. Ne Subwayn cookiet on niin syntisen hyviä. Ja päivän toinen kahvihetki ja J:n toinen yllätys samalle päivälle. Ohhoh.


Se HRC jäi kuitenkin houkuttamaan niin paljon, että kun seuraavana päivänä oli J:n vointi ja sää paljon paremmat, niin suunnattiin sinne lounaalle kun poika oli viety kerhoon. Niin herkkulounas!


Niin ja niistä vuosipäivän yllätyksistä löytyi molemmista Kalevalaa, toisesta kaulaan ja toisesta nilkkaan. Kaulakoru vähän näkyykin noissa asukuvissa. <3

2 kommenttia: