tiistai 8. syyskuuta 2015

Kesän päätös

Elokuun vikaa viikonloppua lähettiin viettämään Tampereelle ja Särkänniemeen. Tänä kesänä ei Särkänniemeen ehditty aikaisemmin, vaikka puhetta oli, joten nyt päättäjäispäivänä oli hyvä hetki mennä. Tosin lähdön kanssa jahkailtiin melko viime tippaan, koska sääennusteet ei aina kauhean hyvää lupailleet. Onneksi lopulta meille kuitenkin osui ihanan aurinkoinen päivä, just hyvä päivä kesänpäätökseen.


Särkiksessä ostettiin rannekeet pojalle ja isille, mietittiin ostetaanko mullekin ranneke, jotta voisin mennä pojan kanssa laitteisiin mihin ei pojan pituus yksinään riitä mutta rannekkeen sijasta otettiin mulle kuitenkin avustaja-kortti, millä pääsin sitten J:n kylkiäisenä kulkemaan. Ja tää tuntui olevan oikein toimiva vaihtoehto tällä kertaa, sillä poika pääsi aika kivasti itekseen menemään laitteissa. Kaheksan tuntia ehdittiin Särkänniemessä olla ja kyllä se koko aika menikin aika tehokkaasti paikkaa kiertäessä ja pojan ollessa laitteissa.


Mekin päästiin J:n kanssa sen verran laitteisiin, että ihan ekana käytiin koko perheen voimin Huvimaja-karusellissa ja myöhemmin saatiin poika rohkaistua lähtemään Troikan kyytiin. Ensin poika ei millään meinannut uskaltaa mutta lopulta laitteesta tuli pojan ehdoton suosikki. Ja olihan se tosi siisti. Siinä kun poika kinusi uudestaan ja uudestaan, niin itse oli pakko pistää jo stoppia, ei vaan enää pysty samalla tavalla, ei sitä pyöritystä kestä. Ei siinä vielä huono-olo ehtinyt tulla mutta eipä siinä kyllä olisi pystynyt toista kertaa putkeen menemään, vaikka poika miten maanitteli, että sieltä on niin hyvä katsella maisemia ja järvelle. Käytiin kuitenkin illalla vielä toisen kerran ja olihan ne maisemat aika kauniit siinä ilta-auringon jo alkaessa laskemaan.


Pienen lahjonnan avulla päästiin myös J:n kanssa käymään ihan kahdestaan Tornadossa. Kaksi kertaa. Putkeen. Niin siistiä ja niin hurjaa. Oon Tornadossa käynyt kerran aikaisemminkin, joskus reilu kymmenen vuotta sitten, joten hirveästi ei muistikuvia ollut. Kaks kierrosta ihan putkeen, ilman että välillä noustiin pois oli ihan hyvä tapa lopettaa huvipuistoilu Särkiksessä. Enään ei olis vaan kyennyt mihinkään muuhun laitteeseen. Ja ai miten lahjottiin poika? No poika sai istua isin tuolissa ja pelata isin puhelimella siinä sivussa, samalla vahtien äidin laukkua. Eikä edes ehtinyt huomata, että käytiin kaks rundia.Illan päätteeksi mentiin vielä Näsinneulaan jäätelölle ja ihailemaan kaunista auringonlaskua. Oli muuten ihan överi-makeaa toi jäätelö, yäk! Ilotulituksien jälkeen kun ryysiksestä oli selvitty ulos ja oltiin suuntaamassa hotellille alkoi jo poikakin myöntämään, että väsyttää, eikä sitten hotellissa montaa ylimääräistä sekunttia kulunutkaan kun pojan sängystä kuului jo tasanen tuhina.


Yövyttiin Tampereella Scandic Stationissa, missä on ennenkin yövytty ja mikä toimi tälläkin kertaa oikein loistavasti. Me on ruvettu jonkun verran suosimaan noita Scadicin hotelleja aina kun ne on vaihtoehtoina ja varsinkin kun sieltä on jotain edullisia tarjouksia löytynyt. Nyttenkin Scandicilla oli hyvä tarjous ja varsinkin kun tuo Tampereen Scandic Station on niin tyylikäs niin siellä on oikein mukava yöpyä. Ja se Scandicin aamupala harvoin pettää, niin paljon ja niin hyvää.


Kotimatkalla oli tarkoitus vielä pysähtyä Lempäälän Ideaparkissa ihan vaan pienelle stopille ja pyörähdykselle mutta kyllähän siinä lopulta kävi sitten niin, että koko päivähän siellä meni shoppaillessa ja syödessä. Sen verran ehkä voi sanoa päivän venähtäneen Ideaparkissa, että siinä kun ravintolamaailmasta käveltiin takaisin autolle niin kauppakesuksessa raikasi kuulutukset "Olemme sulkeneet". Että ihan vaan pyörähdettiin!

Ihan loistava kesänlopetus, sellanen sopivan makea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti