perjantai 18. heinäkuuta 2014

Viikko mökillä


Muistan miten lapsena välillä viikko tuntui jo iäisyydeltä, toisinaan jopa aamulla herätessä ilta tuntui olevan liian kaukana. Nyt oltiin viikko mökillä ja tuntuu kun se olisi mennyt yhdessä silmänräpäyksessä. Aamulla herättiin ja seuraavaksi oltiinkin jo menossa nukkumaan (tai katsomaan fudista, aika sama). Mut aika paljon ehdittiin viikossa tehdä ja käydä.  Päiväretkiä tehtiin ympäriinsä mutta myös vähän grillattiin, saunottiin, uitiin, syötiin jäätelöä, otettiin aurinkoa, uitiin, syötiin jäätelöä, saunottiin,uitiin...ja juotiin jaffaa! Niin ja talviturkin virallinen luovutuspäivä tälle vuodelle oli 6.7.2014. Ihan saunasta uskaltauduin ekan kerran uimaan, tosin loppuviikosta mentiin sitten jo ilman saunaakin uimaan.


Mökillä leikkimisen ja uimisen lisäksi tehtiin taas tänäkin vuonna niitä päiväretkiä. Yhtenä päivänä käytiin Pieksämäen torilla ja siinä paluumatkalla herkuttelemassa aina niin herkullisilla ja tuoreille munkeilla Paltasen kahvilassa. Käytiin myös Jyväskylässä Peukkulassa huvipuistoilemassa, sekä tietysti Vaajakoskella Pandan tehtaanmyymälässä. Ajettiin J:n isovanhemmille ja siitä jatkettiin matkaa Ähtärin eläinpuistoon ja Tuurin kyläkauppaan. Käytiin myös Jyväskylän asuntomessuilla. Niin ja tietysti Hankasalmen kylillä.


Iso kiitos viikosta vielä Papalle, joka jaksoi meitä ruokkia ja kuskailla ympäriinsä, minne keksittiinkin vain haluta, kiitos!4 kommenttia:

 1. Ihanat mökkimaisemat! Meillä on ollut tapana tehdä joka kesä reissu Tuuriin ja Ähtäriin. Tänä kesänä ei lomalla ehditty remontoimisen ja vastasyntyneen tähden käymään, eikä loma tuntunut oikealta lomalta lainkaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea uudesta pienokaisesta! <3
   Meillä nyt toinen kesä putkeen kun ollaan käyty Ähtärissä ja Tuurissa ja toivottavasti taas ens kesänä uudestaan. Viime vuonna yövyttiin Ähtärissä Mesikämmenessä ja ihastuin ihan täysin siihen paikkaan. Se Tuurin kyläkauppa on taas aika eksoottinen kokemus mutta silti siellä on myös ihan kiva käydä. :D
   Jospa ensi kesänä tekin taas pääsette sinne retkeilemään? :)

   Poista
 2. Ihanan oloinen mökkireissu. ♥

  VastaaPoista