sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Oh my hair

Nyt on taas yksi yö nukuttu omassa sängyssä ja ihana olla takas kotona. Viikko mökillä meni nopeasti ja paljon kaikkea ehdittiin puuhastella ja monessa paikassa käydä. Ennen kun alan purkaamaan kuvia viime viikosta niin muutama postaus mitkä oli ajatus tehdä jo ennen mökille lähtöä. Itseasiassa laitoin kuvat näihin postauksiin valmiiksi jo ennen mökille lähtöä, edellisenä yönä futista katsoessa mutta en sitten missään välissä saanutkaan aikaiseksi postata mökiltä. Jotenkin ei oikein innosta toi puhelimella postaaminen.

Ihan alkuun ajattelin tehdä vain pikaisesti pienen jutun liittyen hiuksiin. Oon viimeiset pari kuukautta jo suunnitellut hiustenleikkuuseen menoa mutta jostain syystä se aina vaan on jäänyt ja lykkääntynyt. Nyt alkoi hiukset olla jo niin huonossa kunnossa latvoista, että itseäkin kuvotti, joten oli pakko ryhdistäytyä ja käydä varaamassa aika hiustenleikkuuseen. Muistelin, että viimeksi hiuksia on leikattu viime vuoden lopulla marras-joulukuussa, eli todellakin korkea aika mennä.

Pituudesta ei ihan kauheasti lähtenyt, enimmillään noin viitisen senttiä mutta kyllä se teki jo ihmeitä hiusten ilmeeseen. Samalla myös hieman tasattiin noita kerroksia, ettei kerrostukset korostu enää niin paljoa ja heti hiukset on paljon elinvoimaisemman ja paksumman näköiset. Mikäköhän siinä on, että siellä kampaajalla on niin vaikea aina päästä käymään, kun kuitenkin pienellä vaivalla saa hiukset parempaan kuntoon. Ja taas kehtaa pitää hiuksia auki, eikä tarvii piilotella hauraita latvoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti