maanantai 14. heinäkuuta 2014

Rohkeasti väriä

Pitkästä aikaa on sormien kynnet kasvaneet ja vahvistuneet sen verran, että kehtaa kynsilakkaa käyttää, niin tottahan heti pitää ilo ottaa irti. Kesällä kun nyt muutenkin tulee automaattisesti käytettyä kynsilakkaa enemmän, sillä kyllähän kesään kuuluu, että varpaat on lakattu.

Viime viikolla Tuurista mukaan tarttui alennuksesta kaksi purkkia kynsilakkaa, tosin nyt en vaan osannut päättää kumpaa laitan, niin päätinpä sitten lakata sormet ja varpaat vähän niinkuin ristiin. Ei nähtävästi pidä ostaa kahta lakkaa kerralla.


Kesällä muutenkin tulee välillä hetkiä kun rohkaistuu käyttämään värejä muutenkin rohkeammin. Tänä kesänä oon ollu (aina hetkittäin) melko rohkealla tuulella ja hankkinut jopa muutaman uuden aika melko räikeän (ainakin omaan makuun) paidan ja ihan oikeasti käyttänyt niitä. Tänään kuitenkin kaapista löytyi pirtsakka pinkki päälle. Vierastan kovin tuota väriä mutta toisaalta kyllä myös tykästyin siihen kovin. Paita on parisen vuotta vanha ja sitä on ehkä juuri sen parisen kertaa pidetty päällä, mutta uskon, että jatkossa paita saattaa löytää päälle vähän useammin. Varsinkin jos ilmat sen sallii. Aika pirteä ja kesäinen, eikö? Ja huivi kivasti vähän pehmentää tuota värishokkia.


Aurinkoista viikkoa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti